Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

De måtte vente i tretten år før de greide å gjenta bedriften: I 2013 som i 2000 kunne Reidun Johansen og Kristjana Møller stige opp på pallens førsteplass i V55 dobbel. Vi gratulerer!


Den ”yngste” av våre veteranklasser ble gjennomført på mesterskapets siste dag. Turneringen ble gjennomført med 2 puljer à 5 lag, der alle spilte mot alle i de innledende puljespill. De 2 beste i hver pulje gikk videre til semifinale.

I pulje A var det tre lag med 3 seire, noe som førte til at lagene måtte rangeres etter flest plusspoeng. Det laget med flest plusspoeng (16 pluss) var Karianne Fleischer og Finn Gundersen fra Son. På andreplass i denne puljen kom Reidun Johansen og Kristjana Møller fra GPK med sine pluss 13 etter 4 kamper.

I pulje B fikk vi en klar vinner da Hølen-herrene Thor Arne Smestad og Rolf Einar Finstad vant alle sine kamper og hadde hele 32 i score. Bak disse to var det to lag med 3 seire, men på grunn av seier i innbyrdes oppgjør gikk Helge Skjørberg og Hans-Erik R. Hansen videre, selv med noe mindre score.

Før siste runde hadde Helge og Hans-Erik to seiere og måtte vinne altså vinne siste kamp . Utfallet er for lengst røpt. Det som ikke kom frem av forrige avsnitt var at Holmestrandingene lå under 0-12 før de satte alle kluter til og kjempet seg innbitte frem til seier og påfølgende avansement til semifinale.

Dette betyr at samtlige forhåndsfavoritter til petanque.no gikk videre til semifinaler. Fire ulike klubber i semi, der HPK-herrene skulle møte laget fra Son. En tett kamp og god veterankamp som endte med 13 – 11 seier til tittelforsvarerne fra NM 2012, herrene Helge Skjørberg og Hans-Erik R. Hansen. Den andre semifinalen ble spilt samtidig på NM-arenaens finalebane. Der vant damene Reidun Johansen og Kristjana Møller fra GPK enkelt 13 – 5.

Dette betyr at finalelagene er identiske med 2012-finalen, men i år med motsatt vinnerduo. Damene fra Grorud vant kampen 13 – 11. En finale som var åpen og spennende helt til siste kule var spilt. Det var to meget fornøyde og verdige vinnere som slapp jubelen løs, tydelig lettet etter endelig å komme øverst på pallen. – For andre gang: den siste seier til dette dobbelparet i veteranklassen var i 2000, og med flere sølv i mellomtiden står det respekt av å vinne såpass mange år etter siste seier.

Vi gratulerer Reidun Johansen og Kristjana Møller fra Groruddalen Petanque Klubb med gull!

Resultatliste

1. Reidun Johansen - Kristjana Møller, GPK
2. Helge Skjørberg - Hans-Erik R. Hansen, HPK
3 . Thor Arne Smestad - Rolf Einar Finstad, PCH
3. Karianne Fleischer - Finn Gundersen SON

Plass 5

in the near future because of the increasing population of viagra medical therapy for ED. Injection therapy with.

. - 10

Harald Tronrud - Daniel Hushovd, HPK
Jan Åge Paulsen - Arild Øynes, HPK
Per Arild Kristiansen - Bjørn Larsen, PCH
Anne-Lise Asak - Morten Asak, PCH
Kirsti Hagerup - Willy Mørkhagen, SON
Edith S. Andersen - Dag Andersen, TT