Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Kun to doble juniorlag meldte sin interesse til Juniormesterskapet . Til tross for det lave deltakerantallet gjorde fire spillere fra like mange klubber det både spennende og prestisjefylt. Tre doble og to single skulle avgjøre det endelige utfall, og det ble et rent rotterace helt frem til den gylne finale.

(foto: Fra venstre: Vilde Berge Vidnes, Simen Sellevold, Herman Støa og Gabriel G . Bel-Lafkih)

 

Alle fire har spilt mye og ingen utpekte seg spesielt på forhånd, men forutsetningene var helt forskjellige. Økern og Groruddalen var tidlig ute med å avtale samarbeid, i år som i fjor, mens Bergen og OPC-fusjonen hilste på hverandre for første gang under søndagens registrering.

Og for et første møte…! Bergensgutten Simen og Oslojenta Vilde viste ro, talent og fornuftige valg og sikret mesterskapets første seier med 13-6. I runde to var det klart for singelkamper, hvor de to lagene vant hver sin kamp

partner related vaginal irritation. cialis Communication.

. I runde tre våknet petanquekameratene ytterligere til og vant sin første dobbelmatch sammen, 13-9. Helt likt poengmessig etter tre runder, altså, hvorav to runder gjensto.

Fjerde runde bydde på nok en singelduell, og enda en gang vant de to lagene hver sin. Enda en gang stod det helt likt, og det var duket for en ren finale i femte og siste runde.

- På centercourt, selvfølgelig. Slik må det være, også i Juniormesterskapet. Sidelinjene var fulle av langt eldre petanquespillere som med stor glede og engasjement heiet frem de fire unge, håpefulle.

Kanskje var det den plutselige oppmerksomheten som rammet Vilde og Simen, for de kom dessverre aldri helt inn i kampen. Herman og Gabriel gikk igjennom det samme i fjor, med nesten nøyaktig lik reaksjon. I år var de drevne, og koblet ut alle ytre uromomenter. Gutta holdt konsentrasjonen hele veien, og spilte ypperlig: 13-0!

Spilleforståelsen, teknikken og den gryende taktiske forståelsen til de fire er fantastisk lovende for fremtiden. Vi gleder oss og gratulerer Vilde, Simen, Herman og Gabriel med en ypperlig innsats!