Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

For en start på den nye klassen! Hele 38 lag fra 10 klubber var virkelig positivt og mer enn man hadde turt å håpe på. Dette kan uten tvil betegnes som en kjempetilføring til NM-arrangementet. Aller best av de alle var OPCs Ranu Homniam og Marius Breimo. - Men det ble en thriller av en finale!

Turneringen ble gjennomført med 8 puljer à 4 lag og 2 puljer à 3 lag. Der alle spilte mot alle i innledende puljespill. Puljevinnere samt 2 toere gikk direkte til 1/8-dels finale, mens 8 toere måtte gjennom en 1/16 delfinale.

Til tross for en ikke helt oppløftende værmelding ble det ikke så ille som man hadde fryktet. Banene bar selvfølgelig noe preg av regnet, men det var ikke noe problem å gjennomføre turneringen.

Det var mange tette kamper i de innledende puljer og noen skuffelser – og gleder - kunne man observere. Både i 1/16-finaler og i 1/8-finaler var det mange gode lagkombinasjoner som møttes og det ble flere klubboppgjør. Petanque.no kommer med en fullstendig resultatservice i etterkant.

Kvartfinalene

Maija Juva og Larry Young (ØPC) skulle møte flaggskipet fra Bergen, Mostafa El Harrar og Toini Hoel. Her vant laget fra Bergen med klare 13 – 5 . Videre skulle Roger Johansen og Elisabeth Hegerstrøm (HPK) møte Charlotte Bjørno og Ronny Gudmundsen (ØPC). Her ble ØPC-laget det sterkeste laget i en tett kamp som endte 13 – 11.

Nok et Økern-lag i neste kvartfinale: denne gang Hanne Arnesen og Roger Støa som møtte HPKs Kjell Rune Karlsen og Gunn Trine Hansen. Her vant laget fra Økern enkelt 13 – 3.

I siste kvart skulle eneste gjenværende lag fra GPK og OPC møtes. Det ble en tett kamp der Marius Breimo og Ranu Homniam vant 13 – 10 over Ole Hågensen og Elisabeth Hågensen.

Semifinaler

Mostafa El Harrar og Toini Hoel fosset videre og vant med klare sifre 13 – 5 over Charlotte Bjørno og Ronny Gudmundsen. Kampen var nok noe tettere enn sifrene kan tyde på, men det var utover i kampen ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Endelig, etter syv kamper kunne laget fra byen under de syv fjell spille finale.

Hanne Arnesen og Roger Støa skulle ut i semifinale mot Marius Breimo og Ranu Homniam. Her ble det noe tettere mellom lagene. Til slutt kunne OPC-laget puste lettet ut, seieren ble 13 – 8.

Finalen

Rett over klokken 8 kunne finalen starte, en kamp der det hyggelig nok var flere som var blitt igjen for og følge med på

problems?"Historically, prior to the advent of sildenafil, oral buy viagra.

. De fikk mye å følge med på, spenning, godt spill og alt hva en NM-finale skal inneholde . Kampen var tett i starten, før Bergenslaget dro noe fra til 2 – 6 og videre opp til 3 – 10. Da våknet OPC og det ble etter noen runder 7 -10, men så slo bergenserne tilbake og det sto 7 -12. OPC vinner deretter runden, og nå snur kampen fullstendig. bestemmer Marius seg for å kaste grisen på ti meter til den våte delen av banen. Bergen begynner å misse sine legg, mens OPC griper sjansen for alt det er verdt. Til slutt kunne OPC-spillerne juble da de fikk det siste poenget og vant med minste mulige margin.

Vi gratulerer Ranu Homniam og Marius Breimo med historisk Mix-gull!