Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

For første gang i historien ble det arrangert NM for superveteraner og for første gang i historien vant Tønsberg Turn NM-medalje i petanque. - Attpåtil av edleste valør. Vi gratulerer Svein Olsen og Erik Brunsell!

For første gang ble det arrangert NM i V65+, der det stilte opp 10 lag fra 5 klubber. Turneringen ble gjennomført 2 puljer à 5 lag, der alle spilte mot alle i de innledende puljespill. De 2 beste i hver pulje gikk videre til semifinale.

I pulje A var det et suverent lag: herrene fra HPK, Birger O. Hansen og Bror Bøhler

Instructions for Scoring: Add the scores for each item 1-5 (total possible score =25). ED Severity Classification :It is noteworthy that erectile dysfunction might not be the cheap viagra online.

. De vant alle sine kamper og hadde hele 41 poeng i score. På andreplass i puljen kom Hølen-laget Thor Arne Smestad og Rolf Einar Finstad med sine 4 seire og 13 poeng i plusscore.

I pulje B var det meget jevnt og det ble ikke avklart før siste kast. Det var tre lag som alle fikk 4 seire, noe som betydde at puljen måtte rangeres etter total flest plusspoeng. Her var det laget fra Son med Jon Norborg og Inge R. Aabol som ble best med 27 i plusscore . Tett etter fulgte herrene fra Tønsberg, Svein Olsen og Erik Brunsell med sine 12 i plusscore. Det tredje laget som fikk 4 seire, men for lav score, var Helge Skjørberg og Jan Åge Paulsen fra HPK.

I semifinalene fikk vi kamper mellom Jon Norborg/Inge R. Aabol og Thor Arne Smestad/Rolf Einar Finstad. Her var Son-spillerne nådeløse og vant enkelt med 13 – 1.  Det ble en spennende kamp i den andre semifinalen, men til slutt kunne Tønsberg-laget gå seirende av banen med sifrene 13 – 9.

Nytt av året er at det ikke spilles bronsefinale. Dermed var det stopp for Hølen- og HPK-spillerne etter semifinalene, og de to lagene kunne smykke seg med en flott tredjeplass i NM.

For første gang i historien ble det medalje til petanqueklubben i Tønsberg. Ikke bare medalje, men gull! Svein Olsen og Erik Brunsell vant 13 – 6 over Jon Norborg og Inge R. Aabol fra Son i en velspilt petanquekamp.

Medaljer til fire ulike klubber, altså . Gull til Svein Olsen og Erik Brunsell. Gratulerer! - Dette skaper forventinger til NM som vi håper skal arrangeres i Tønsberg i 2014.

Resultater, V65 Dobbel

1. Svein Olsen og Erik Brunsell, TT
2. Jon Norborg og Inge R. Aabol, SON
3. Birger O. Hansen og Bror Bøhler, HPK
3. Thor Arne Smestad og Rolf Einar Finstad, PCH

5. – 10.
Ragnar Anton Pedersen og Roger Sten Hansen, PCH
Harald Tronrud og Daniel Hushovd, HPK
Willy Mørkhagen og Karin Østlund, SON
Helge Skjørberg og Jan Åge Paulsen, HPK
Turid Såheim og Rolf Såheim, BFII
Jan Henrik Nymoen og Ottar Holm, TT