Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Under Holmestrand Open-helgen i Holmestrand ble det søndag 9. juni avholdt to turneringer. Den ene turneringen var for veteraner + 65 hvor 7 lag skulle kjempe om tittelen. Den andre turneringen var åpen klasse dobbel uten lisensplikt og her skulle 16 dobbellag kjempe om trofé.

Dobbel Veteran +65

Turneringsformen for superveteranene ble spilt etter 7 lags puljeskjema hvor alle møtte alle og hvert lag hadde en walkover runde. Dette gjorde at lagene fikk 6 kamper å forholde seg til og alle kampene startet på 2-2.

De eldre herrer og damer klarte seg utmerket denne dagen og turneringen gikk som på skinner. Raskt i gang med kamper og lite dødtid i mellom gjorde at turneringen ble avviklet raskt og effektivt. Vinner kunne kåres lenge før den åpne turneringen var ferdig.

1. plass: Harald Tronrud og Daniel Hushovd

Ikke helt overraskende hadde noen av lagene hjemmebanefordel og kjente banen og grusen godt. Ett av lagene fra Holmestrand som kruset turneringen i gjennom var HPKs Daniel Hushovd og Harald Tronrud. Herrene gikk på kun ett lite tap denne dagen og dette laget ble soleklare vinnere.

2. plass: Jan Åge Paulsen og Helge Skjørberg

Nærmest kom nok et Holmestrandslag bestående av Jan Åge Paulsen og Helge Skjørberg som måtte tåle to tap i løpet av dagen. Nummer 3 ble et lag fra Melsomvik bestående av Terje Wang og John Løkken som hadde samme antall seiere og score som GPK-laget bestående av Reidun Johansen og Kristjana Møller. Terje og John ble kåret foran på innbyrdes oppgjør.

3. plass: John Løkken og Terje Wang

(Se hele resultatlisten)

Det ble altså kåret en verdig vinner, HPKs Daniel og Harald. Det er bare å gratulerer vinnerduoen med en flott innsats!

Åpen dobbel, lisensfri

I den åpne klassen var lagene delt inn i 4 puljer. Enere og toere fra puljene gikk til A-sluttspill mens resten gikk til B-sluttspill

in the near future because of the increasing population ofoutcome of testing generic viagra online.

. Som under lørdagens turnering var det mange mixdobbel-kombinasjoner å se og det skulle vise seg at det var disse lagene det skulle handle om helt til slutt. For publikum som valgte å overveie sluttspill kampene så var spenningen til å ta og føle på i mange av kampene.

Hjemmeklubbens flaggskip med Gunn Trine og Kjell Rune gjorde det godt lørdag og viste gode takter tidlig i søndagens turnering . Dermed fikk de nok mer og mer favorittstempel i løpet av turneringens gang. Gunn Trine matet på med gode legg og Kjell Rune traff ofte og viktige kuler - og dette er ren vinneroppskrift.

1. plass: Kjell Rune Karlsen og Gunn Trine Hansen

Et annet lag bestående av Rune Kristoffersen og Maria Nergård spilte også godt denne dagen og brukte samme vinneroppskrift. Disse hadde mer eller mindre kruset gjennom turneringen og kapret til slutt en finaleplass mot HPKs Gunn Trine og Kjell Rune. To mixdobbel-lag som også skal spille denne klassen i NM om 4 dager. Det ble en fin avslutning på denne turneringshelgen! I mann mot mann og kvinne mot kvinne var det Holmestrandingene som gjorde kulene sine best og oftest, noe som gjorde spriket på scoretavlen stor i favør HPK-laget. Og for dette laget så skulle det holde helt inn og publikum kunne bevitne godt spill fra både Gunn Trine og Kjell Rune i den finalen så i rettferdighetens navn så var dette det beste lag der og da.

2. plass: Rune Kristoffersen og Maria Nergård

Som i finalen så var det også i bronsefinalen kamp mellom Holmestrand og Grorud og her skulle Odd-Reidar Gullbrandsen og Sten Harald Rønning møte det ikke ukjente laget, Benny Bel-Lafkih - Eli Gjengstø. Her ble det motsatt av finalen og Grorudlaget fosset fra med poeng og vant til slutt 13 – 5.

3. plass: Benny Bel-Lafkih og Eli Gjengstø

(Se hele resultatlisten)

Det ble også arrangert B-sluttspill for de som måtte ønske å delta på dette. Her var det en annen Bel-Lafkih som gjorde det godt. Gabriel G. Bel-Lafkih spilte denne dagen sammen med Dag Nygård som hadde tatt turen fra England. Duoen ble slått ut av A-sluttspillet men tok igjen i B-sluttspillet.

Unge Gabriel senket skuldrene og storspilte med både skudd og legg. Til slutt kunne han sammen med Dag hente 200 kronersseddel hver i premie som vinner av B.

Best i B: Dag Nygård og Gabriel G. Bel-Lafkih

Turneringsledelsen vil takke alle som har deltatt denne helgen. En stor gratulasjon til vinnere av de ulike klasser. Takk til kioskfolket som holdt oss mette og utørste. Takk til dommere og banemannskaper og alle som var igjen til slutt og heiet finalelagene frem og som ryddet opp etter endt turnering.

For Holmestrand Petanqueklubb
Turneringsutvalg
Roger Johansen