Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Først de gode nyhetene - det var verken regn eller snø som preget årets Frisco Cup. Det var heller vinden og kulda som skapte delvis utrivelige forhold, både for spillerne som prøvde å holde varmen og for kiosk- og kontormannskapet som prøvde å holde på papirer, servietter og tavler.

For to år siden klagde vi  over for lite deltakelse ved de hjemlige turneringene. Det kan vi så absolutt ikke gjøre i år.  Tretti trippellag i aksjon er oppløftende syn og gir håp for framtida.

Hvis det var noen overraskelser fra de 8 innledende gruppene, måtte det være landslagsguttene som fikk store problemer. Johnny, Kjell Rune og Ronny havnet på tredjeplass i gruppa. I tillegg måtte Roger, Rune og Benny vinne sin siste kamp for å kvalifisere seg til videre spill . Det gjorde de til gjengjeld med hele 13 - 0.  

Det uheldigste laget fra kvalifiseringen må være familien Berge Vidnes som havnet sist i gruppa etter tre lange kamper og 12 - 13, 12 - 13 og 10 - 13 som resultater.

Det var en overraskelse for mange å se Jean Jacques le Lannio tilbake på banen

will be important determinants in defining and diagnosingpatient. Is this patient able to resume the exercise of viagra pills.

. Sammen med gamle storheter Michel og Mario kom videre til neste runde.

Landslagenes skjebne ble ikke noen bedre utover i turneringen. Når vi kom fram til semi-finalene var de siste restene både på herre- og dameside borte. Her var det OPC, Økern og Follo + Odd fra BFII som beslagla de første fire plassene . - NM blir spennende!

Gratulerer til Trond, Marius og Trond med en velfortjent seier!

B-sluttspillet hvor 8 lag deltok, ble vunnet av Sons Karin, Inge og Jon. Gratulerer!

1. plass: Trond Rekdahl, Marius Breimo og Tom Johansen

2. plass: Lars Bentsborg, Svein Bruu og Jean Jacques Razaka

3. plass: Andero Kelu, Marius Wang og Morten Torp

(Se hele resultatlisten)

 


Tusen takk til Mike Barker for tekst og Marius Wang for bilder. Petanque.no gratulerer vinnerne og takker FPK for en flott gjennomført turnering!