Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Rankinglister for spillere og klubber er oppdatert etter Sesongpremieren 2. påskedag. Roger Johansen fra HPK er for lengst blitt vant til sin posisjon som coverboy for petanque.no.

Forandringer preger listen over beste spillere og det tetter det seg til i klubbenes liste. Skal vi vurdere rankinglistene etter at tredje turnering for 2013 er avviklet, ser det ut til å bli en sesong som blir langt tettere enn vanlig...

Spillerranking

86 spillere har allerede rukket å sanke rankingpoeng, og det var gledelig å se mange nye navn på listen etter Sesongpremieren

nature of erectile dysfunction, comprising both organic and viagra online possible should be considered prior to initiating therapy..

. Roger Johansen (HPK) er alene på topp etter at han sikret seg 3. plass i siste rankingstevne og har nå totalt 29 poeng. På delt 2. plass ligger Rune Kristoffersen og Benny Bel-Lafkih (begge GPK) med 25 poeng.

Det er meget tett bak denne trio som deler de første tre plasser. Vi legger merke til at 7 av de 8 plasser som gir anledning til å spille i Masters er landslagspillere. 8 . plassen er delt mellom mange, blant annet overraskelsen Tom Eirik Sundby (GPK).

(Se Spillerrankingen 2013)

Klubbranking

Etter premieren er det spennende i toppen. Det varierer mye fra turnering til turnering og spenningen kan fort vare helt til siste slutt. Beste klubb i premieren ble GPK som fikk hele 60 poeng, tett fulgt av HPK som fikk 50 poeng. Det ble en beskjeden utelling for OPC som har vært beste klubb i de to første turneringene i 2013-sesongen. Denne gangen ble det bare 21 poeng.

Dette betyr at det nå er endring i ledelsen: GPK har klatret til topps med sine 131 poeng. Andreplassen blir delt av HPK og OPC med 117 poeng. Ned til de øvrige klubber er det allerede nå blitt en stor avstand.

(Se Klubbrankingen 2013)

 

Følg med! Petanque.no lover å oppgradere rankinglister utover hele sesongen.