Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Norsk Mesterskap ble nok en gang arrangert i Oslo, på Linderudbanen med Økern Petanque som sentral for gjennomføringen . Etter tre år med Bo Thieu-Cong som vinner av singelklassen ble det en ny vinner.

Seieren gikk til Trond Rekdahl (ØPC) etter at han hadde slått ut Ole Chr. Hågensen (ØPC) 11 – 13 i semifinalen

Local Therapy sildenafil citrate are sometimes unaware of this potential complication..

. Ole Chr. Hågensen vant tredjeplassen. En liten overraskelse i singel ble det da Elbjørg Johansen fra Valle møtte Trond Rekdahl i finalen, men der ble overmakten litt i overkant.

(bildet over: Elbjørg, Trond og Ole)

(bildet over: Erik, Bo, Trond og Roger)

Kampen med stor K ble dobbelfinalen. Det var en kamp som hadde alt. - En utrolig god stemning på banen og fire spillere som fikk til nesten det umulige med samtlige kuler under hele kampen . Kampen hadde fire vinnere, men til slutt vant laget fra Økern med Trond Rekdahl og Erik Johansen 13 – 12 over Roger Støa og Bo Thieu-Cong (GPK).

(bildet over: Lars Bentsborg og Morten Sjøberg vant bronsefinalen i åpen dobbel)

I juniorklassen var det spillere fra den nye klubben Bærum Boule Club som vant med Caroline Hovind og Heidi Brende (bildet under).

I åpen trippel ble det Roger Støa, Bo Thieu-Cong og Leif Høgberg (GPK) som vant etter at laget fra Valle med Øivind Bjordal, Per Aamodt og Odd-Erik Høye måtte se seg slått. På tredjeplass kom Follos Terje Bratli, Per Klevenberg og Lars Kiplesund (bildet under).

I dameklassen var det nok en gang et Økernlag som sto på toppen av seierspallen, med Grethe Johansen, Hanne Arnesen og Ragnhild Dahlen etter at de hadde slått Lisbeth Mittet, Gunn Thorsteinsen og Maija Juva (GPK) i finalen. Tapende finalist er her representert ved de to sistnevnte:


Husk at samtlige medaljevinnere finner du på petanque.no under menyvalget Historie.

Kommer:
1997 – Grisejakt med stålkule

Tidligere:
1995 – Hjemmefavoritter i striper
1994 - Lisbeth gjør sitt inntog
1993 – Bruus aller beste