Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Lars Bruu

Han ble nærmest født inn i en over gjennomsnittlig petanqueinteressert familie og vokste praktisk talt opp i petanquens storstue Frognerparken Cafe. Hans bestefar er en av det norske miljøets aller fremste profiler, og hans bror er sentral i Fleridrettsforbundet . For noen år siden stiftet han dessuten nære bånd til en annen av Norges mest aktive petanquefamilier. Vi kunne fortsatt og fortsatt og fortsatt. Som en av to takket Lars S. Bruu ja til gjenvalg for ett år siden. - Hva betyr petanque for deg, Lars?

Lars Storaker Bruu

- Trass din unge alder i norsk petanque-sammenheng er du en av to veteraner i seksjonsstyret. Hva driver deg til å sitte i seksjonsstyret år etter år?

Når man jobber med langsiktige mål er det viktig med kontinuitet i et styre. Samtidig er det viktig med nye medlemmer i styret for å hele tiden kunne fornye seg.

- Hvordan er det for deg å kombinere stor sportslig satsning og administrasjon sentralt i seksjonsstyret?

Det siste året har det vært mindre satsning, men jeg føler ikke at det noen gang har vært et problem å kombinere de to tingene.

- Har du noen tanker om hvordan vår idrett har utviklet seg de senere år? Hva har vi fått til og hva skulle du ønske vi var kommet lengre med?

Miljøet har utviklet seg med nye aktive miljøer som Bergen, Koppervik, Skien og etc. Disse har meldt seg inn i seksjonen.

- Har du noen tanker om hva miljøet som helhet må eller bør gjøre for å få til det du mener er viktig for utviklingen av petanque?

Mer synlighet og økt mediedekning. Fokus på at alle viser seg fram i sine lokalmiljøer og er inkluderende, samt åpne for nye medlemmer. Det er viktig at alle husker at sporten er for alle og at det skal være plass til alle.

Lars Bruu

- En drøm som mange (kanskje spesielt i Oslo) er arbeidet med ett nasjonalanlegg. Hva har du gjort deg av tanker på hvorfor dette er så vanskelig å få på plass?

I Oslo er det stor konkurranse mellom mange idretter for å få hall, samtidig som det er veldig dyrt.

- Som den eneste i seksjonsstyret som har erfaring med barne- og ungdomspetanque har du nok noen meninger om hva som skal til både i klubber og fra seksjonen for hva som må til for at vi skal bli bedre på dette området…?

Viktigst av alt er det å få unge til og synes at det er kult å spille petanque. Som tidligere juniorspiller vet jeg hvor mange store gleder og opplevelser jeg har fått gjennom petanquen. Jeg har fra ung alder fått reise til mange steder som jeg sikkert ikke hadde opplevd uten petanque

5-6ED. Alterations in drug dosages or classes may be of How to use sildenafil citrate tablets.

. Det er viktig å klare å formidle slike gleder og opplevelser til de unge, friste med juniorturer for eksempel samlinger i Sverige og Danmark og muligheten til å spille på landslaget.

- Som yngste medlem av det man i Sverige kalte det norske petanquedynasti, tipper vi at det i familieselskaper noen ganger blir snakk om petanque. Med en slik engasjert familie, hvordan preger det deg i ditt daglige arbeid med petanque?

 Det blir mye prat om petanque, men det preger ikke mitt daglige arbeid med sporten vår.

- Du har nå flyttet til Grorud i Oslo og er med i oppstarten av Groruddalen Petanqueklubb. Der har man ambisjoner om å bli en ny storklubb i Oslo. Hvilke forhåpninger har du for denne klubben?

Vi ønsker å være en klubb med sterk tilhørighet i Groruddalen . Vårt mål er å være Norges ledende klubb både sportslig og sosialt. Vi ønsker å rekruttere både gamle og nye medlemmer fra nærmiljøet, samtidig som vi vil være klubben for alle. Hos oss er alle velkommen.

Lars Bruu

- I de senere år har du vært en del av en kvartett som har dannet stammen i herrelandslaget. For øvrig var de fleste juniorlandslagsspillere sammen med deg. Hva har dette betydd for din sportslige satsning?

Det har betydd mye siden vi alle er gode venner, og møtes mye utenfor banen også. Det er viktig at et lag trives godt både på og utenfor banen.

- Hva tenker du for egen del for 2012 og de nærmeste årene rent sportslig? Hvor mye kommer du til å satse?

I 2012 blir det mest sosialt spill for min del. Jeg kommer ikke til å satse i år, men blir nok endel spilling likevel.

 

Tusen takk til Lars Storaker Bruu!