Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Terminlisten 2012 er nå lagt ut. Det vil som i inneværende år bli arrangert 17 terminlistefestede turneringer.  I tillegg kommer Norgesmesterskapene, kvalifisering til EM for veteraner, Masters – invitasjonsturnering i regi av Groruddalen Petanqueklubb samt ”Badedammen” – lagturnering arrangert av Økern Petanque Club.

Bergen Petanque Klubb vil arrangere sitt første rankingstevne i 2012, - vi håper mange vil ta turen over fjellet! Det vil videre bli arrangert 2 jubileumsturneringer i henholdsvis Oslo og Fredrikstad. Som det fremgår av terminlisten har noen klubber valgt å sette opp deltakeravgiften i 2012, mens andre holder på 50-lappen (i hvert fall for ytterligere en sesong).

Norgesmesterskapene vil, som en forsøksordning, bli arrangert en uke før St. Hans, - blant annet med håp om lange, lyse sommerkvelder. Husk å merke av datoene i kalenderen!

(Se hele terminlisten 2012)

Nytt av året er at de fleste turneringsarrangører nå ber om forhåndspåmelding. 

Blant annet alle rankingstevner har forhåndspåmelding. Gjennomgående er påmeldingsfristen satt til fredag før turnering innen kl. 12.00 på formiddagen, enkelte avvik kan forekomme, blant annet når det gjelder Sesongpremieren i Frognerparken og Groruddalens ”UAB 12 timer Challenge”. Legg derfor merke til påmeldingsfristene som er satt i terminlisten!

Forhåndspåmelding til turneringene vil lette arbeidet for den enkelte arrangør med hensyn til spilleoppsett med mer. Husk at påmelding til turnering er bindende, og at unnlatt fremmøte vil bli etterfakturert den enkelte spiller av arrangørklubben.

Seksjonsstyret vil oppfordre arrangørklubbene til å foreta trekking på banen på spilledagen (med unntak av ”UAB 12 timer Challenge” samt ”Badedammen”.

NM  og landslagskvalifisering vil som tidligere bli trukket på forhånd i regi av seksjonsstyret . I stedet for NM dobbel junior arrangeres Juniormesterskapet for Petanque.

Vi ber alle lese retningslinjene for rankingstevner samt oppsett for rankingpoeng.

På vegne av petanque.no oppfordres alle arrangørklubber til å sende inn bilder fra turneringene samt en liten tekst om arrangementet som kan legges ut på nettet . Dette kommer i tillegg til resultatene som skal sendes inn innen kl. 12

addressed.hypogonadism, hyperprolactinemia) viagra.

. dagen etter turnering.

Med dette vil vi ønske alle våre medlemmer lykke til i en ny turneringssesong , og håper også å se mange nye ansikter både på og rundt banene!

Signe Hovind

(redigert 08052012)