Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Søndag 11 . september var det klart for Monolitten og årets nest siste rankingturnering. 13 lag trosset værgudene og stilte opp for å knive om rankingpoeng. Været ble bedre enn fryktet og det ble en veldig fin dag med mye bra spill. OPC stilte opp med god bevertning og hadde gjort alt for at det skulle bli en så bra dag som mulig.

Spilleformen for dagen var gruppespill. Det ble to grupper med fire innledende kamper hvor de to beste fra hver gruppe gikk videre til semifinale og finale. Det ble mange lange og jevne kamper i innledende og i pulje 1 ble det først i siste kamp avgjort hvem som gikk videre til sluttspillet.

I pulje 2 som bestod av sju lag var Larry og co suverene innledende og var tidlig klare for sluttspill. HPKs store sønner Ståle, Johnny og Kjell Rune gikk videre som lag nr.2.

Det var i pulje 1 det var spenning helt til siste kamp i innledende var ferdig. OPC sitt lag med Svein, JJ og Lars spilte lenge mot Follos dream team med Atle, Rune og Oddvar, hvor OPC tilslutt vant 13-8 etter en veldig lang kamp. Fra pulje 1 gikk Svein videre og HPK sitt andre lag bestående av Daniel, Ole og Oddvar. Vestfoldklubben stilte for øvrig med hele tre lag.

I første semifinale var det Larry mot Daniel, og der ble Larry sitt lag for sterke og vant ganske fort 13-4. Den andre semifinalen var mye tettere og ble igjen en lang kamp, hvor HPK store sønner ble for (nettopp) store for hjemmelaget. Finalen endte som under NM trippel : gullet gikk hjem til HPK, denne gang med Ståle, Johnny og Kjell Rune.

Monolitten 2011 1.plass

Monolitten 2011 2.plass

Monolitten 2011 3.plass

1. Ståle Baksetersveen, Johnny Skjørberg og Kjell Rune Karlsem, HPK
2. Larry Young, Morten Torp og Mario Rodriguez, ØPC/OPC/FPK
3. Svein Bruu, Jean Jacques Razaka og Lars Hovind-Sande, OPC
4

ASSESSMENT viagra pills Erectile dysfunction can occur as a result of a neurological.

. Daniel Hushovd, Oddvar Pettersen og Ole Rudshaug, HPK

(RESULTATLISTE)

Tusen takk til OPC og til alle som møtte opp og gjorde dette til en fin turnering og en koselig dag i parken. Håper at mange tar turen til Valle neste helg for årets siste rankingturnering og årets siste utendørsturnering. Der vil årets rankingliste bli avgjort.


Tusen takk til Camilla Hovind som stilte som artikkelskribent!