Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Trond Rekdahl

NM –spillere
 
Trond Rekdahl fornektet seg ikke under årets NM med ett gull og to bronser. Han var den eneste spiller på adelskalendertoppen som tok den edleste valør og nærmet seg Bo i konkurransen om å bli beste NM-spiller gjennom tidene

action. The disadvantages include invasive local sildenafil citrate the time) Sometimes.

. Trond er nå oppe i 14 gull, 7 sølv og 10 bronse. Trond tok gull i skyting i år, og med dette har han gull i samtlige åpne klasser og er dermed medlem i en meget eksklusiv æresklubb.

Beste spiller under årets NM ble Johnny Skjørberg med et gull og et sølv. Dette er Johnnys første medaljeplasseringer fra NM og han tok dermed et kraftig byks opp til 86.plass på adelskalenderen.

Johnny Skjørberg

Seks nye spillere kom inn på listen som nye medaljevinnere under et norsk mesterskap i petanque. Av de som i år fikk gull for første gang, ser vi at arven føres videre da det var sterkt innslag av ”petanquebarn”.
 
Den totale listen inneholder nå hele 242 navn over spillere gjennom tidene som har fått medalje i norsk mesterskap.
 
Se hele listen her: (TOTAL SPILLER)
 
 
NM - klubber
 
Selv om Holmestrand petanqueklubb ble beste klubb under årets mesterskap med to gull og to sølv, dro Økern Petanque Club fra i toppen som beste klubb gjennom tidene med sine to gull og to bronser.

Sju klubber tok medalje under årets mesterskap. -Det er gledelig med en slik spredning av medaljer mellom klubber. Bak Økern er det Oslo Petanque Club som er den store medaljegrossist på sammenlagtlisten. Under årets mesterskap ble fangsten et gull og et sølv.

Økernrepresentanter under Badedammen 2011
 
Bak disse to klubber er det et stort hopp til neste klubb som er Follo Petanca Klubb, en klubb som for øvrig også hadde et godt mesterskap. Ikke bare var de en fremragende arrangør, men de klarte og en medalje av alle valører . Av andre klubber som fikk medalje i år fant vi Petanque Club Hølen med sitt ene gull i veteranklassen. Østkanten / Unbeat-a-Boule fikk ikke medalje av edleste valør i år, men kunne gjøre opp status med to sølv og to bronser som også er meget bra . En annen østkantklubb fra Oslo, Valle Petanque, kunne reise hjem med et sølv og to bronser.
 
Se hele listen her: (TOTAL KLUBB)
 
Kanskje listen neste år utvides med nye klubbnavn…?