Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Kamp nr. 2 Norge vs. Ukraina

Ny kamp, nye muligheter. Lunsj er inntatt og humøret er absolutt på riktig vei. Vi skal møte Ukraina, og den norske supportergjengen sitter behagelig på tribunen med full oversikt over både Norges kamp, kampen mellom Danmark og Finland og Frankrike mot Monaco.

Tony legger inntil gris i først kast og vi er i gang! Ukraina bruker lang tid, men det resulterer i carreau . Også hans neste legg er godt, og de ukrainske kulene havner her og der men ikke nærme grisen. Siste kulen legges inn til poeng. Norge har fire kuler igjen. Bennys siste tar med grisen og lager to poeng.

2-0

Tony legger inntil igjen! Ukraina lykkes nesten på tredje forsøk, men legger seg rett på Tonys kule som er rett foran grisen. De to neste kulene legger seg på hver side av Tonys kule. Femte kule blir vellykket. Ukraina bruker siste kule til å dytte inn vår kule. –Trodde vi

assessment and to identify patient's and partner's needs, sildenafil side effects 36PREVENTION.

. Dommer ble tilkalt, og målingen gikk i Ukrainas favør.

2-1

Tony legger inntil, rett foran kula. Atter en gang! Ukraina treffer, og Norge bommer. Tony legger men kula stopper opp for tidlig. Marius flytter grisen til lenger, og Benny følger etter og tar poeng. Denne blir skutt bort. Poeng adderes.

2-4

Ukraina legger inntil. Norge bommer på både kule og gris og er i skikkelig trøbbel. Leif gjør seg klar til å hoppe inn. Det er bare for Ukraina å legge inn, for her er det god plass.

2-7

Mindre godt legg, men Tonys blir for lang. Hans siste blir derimot godt. Ukraina sin blir enda bedre . Leif skyter på andre forsøk og flytter samtidig Tonys kule framfor grisen. Magi! Ukraina flytter både kule og gris, men Norge har fortsatt poeng. To poeng, til og med.

4-7

Tony gjør alt godt igjen med andrekula. Et bom av Norge har inntrådt i mellomtiden. Ukraina kommer borti vår kule og den ligger nå som poeng. Leif bommer, Ukraina har flere kuler enn oss og vinner runden.

4-9

Spillerne rådfører seg med Jack etter et bra legg av Ukraina. Tony fatter mot og lykkes: Inntil gris! Slikt gir applaus fra publikum. Skottene bommer på kula, men på andre forsøk fyker grisen ut av banen.

4-9

Et godt førstelegg som unngår å bli skutt bort to ganger. Tony legger inntil. Ukraina mislykkes, og Norge sliter med å legge inn flere. To poeng til Norge er klare, men en av de norske spillerne gjør tegn til å ville måle for et tredje poeng. Ukraina er uenig og tar opp sin kule. Dommer blir tilkalt. Ukraina slipper unna med en advarsel, og Norge får dermed bare to poeng.

6-9

Ukraina diskuterer seg imellom denne episoden langt ute i neste runde og dermed er deres konsentrasjon ødelagt. Tony legger inntil og Benny skyter bort en ukrainsk kule som var enda nærmere. Både Leif og Benny legger inn sine siste kuler, og det er helt likt!

9-9

Tonys førstekule havner langt bak, men lykkes med sin siste. To kuler skytes bort uten å treffe Tonys kule. En kule legges så inn, og Benny bommer to. Leif bommer også, men Ukraina er like uheldige.

9-10

Tony legger inn sin første kule, noe Ukraina skal slite med kule for kule for kule. Aller siste kule blir poeng, og Norge må skyte. Benny treffer! Leif lager poeng ut av begge sine kuler, og VI VANT!

13-10

Kamp nr. 3 Norge vs Skottland

En viktig kamp, siden vi har vunnet en av to kamper. – Bra seeding til B-EM er godt å ta med seg videre. Skottland er på nivå med Norge, og det gå begge veier.

Det begynner på best tenkelige vis: En sprak-carreau av Benny. Tony vil ikke være dårligere og legger sin første kule rett foran gris. Nesten dårlig gjort av skottene som treffer grisen, og man må begynne på nytt.

0-0

Tony legger sin første til poeng, men bak gris. Skottland legger inn rett foran. Benny bommer, og etter hvert legger han inn sin og lagets siste kule. Skottene skyter bort denne og den nest beste norske kulen, legger inn sin siste kule, og vips blir det tre poeng.

0-3

Første legg til Skottland fyker like godt ut av banen. Good bye! Tonys kule blir langt bedre. Skottland legger nok en gang for hardt, men denne er i alle fall på banen. Det tredje legget er like langt. Fjerde skotske kule legges inntil gris, men Benny skyter den bort med en gang. De to siste skotske kulene legges bort. Fullstendig mislykket runde av det skotske laget. Det norske laget har kuler igjen, men det blir med det ene poenget.

1-3

Tony legger inn sin første kule i fin, kort avstand til gris. Skottland skyter den bort på første forsøk. Tonys kule ligger, men det er mer enn god nok plass for skottene til å legge inn til poeng. Tony lemper inn sin siste kule – Nydelig! Benny skyter deretter bort den skotske poengkulen. Skottene pakker inn den norske kulen, men greier å ta poeng på sin siste kule.  Benny bommer, og Leif klarer ikke å legge inn.

1-4

Marius varmer opp og Leif forbereder seg så smått på å bli byttet ut, etter eget ønske. Tony legger Norges første kule inn til poeng. Skottene følger opp med tre misslegg. Femte går for langt. Sjette og siste kule gir poeng rett foran gris. Benny skyter bort denne kula. Leif løfter kulen skyhøyt. «Det er første gang jeg har løftet den så høyt!»

3-4

Marius er tilbake fra oppvarming, men Leif er blitt varm i trøya og vil prøve litt til. Tony legger inn noen få cm bak gris. Skottland bommer, og legger deretter to kuler på hver side av gris. Etter dette havner en ved siden av Tonys kule, deretter femte på andre siden og poeng. Etter to legg og et skudd er situasjonen lik. Bennys siste kule legges inn til klyngen, og Skottlands siste gjør ingen større skade.

3-5

Skottlands førstelegg er en fin guard. Tony legger derimot bedre og drar med seg grisen enda litt lenger bort fra skottenes første kule. Skottland legger på nytt – og ligger. Benny bommer og dytter, men Tony legger inn neste. Bomskudd av skottene og etter en diskusjon velger de å legge. De dytter bort vårt poeng og ligger med sin kule. Marius legger, den ser veldig fin ut, men endrer retning og blir ikke poeng likevel. Neste blir suksess! Skottlands legger får et lykkelegg, ren magi, og får utrolig nok poeng. Den store klyngen av kuler måles og måles, og skottene får etter hvert til sammen to poeng.

3-7

Første legg er nesten ute av banen, men deres andre blir bedre. Benny skyter og ligger igjen. Norge har så langt to poeng, men det er god margin til grisen. Skottland legger inn, men fremdeles er det mer enn nok plass. Tony kommer flott inn. Skottland skyter og treffer. Marius legger fint inn. Skottlands beste ligger som nummer to, men er ingen trussel. Marius lager et nytt poeng.

5-7

Her begynner det å bli spennende for representanter fra begge lag må en tur ut av hallen… Førstelegget er ok og foran gris. Neste kule gir poeng. Norge velger å skyte og treffer. Det er god plass rundt grisen og Skottland legger inn på nytt. Denne er veldig nær, men litt til siden. Benny treffer carreau, 100 % denne runden. Skottland forsøker å legge mot Bennys kule, rører den, men ikke nok. Det påfølgende skuddet lander foran og deres kule hopper elegant over og videre. Legger toucher nesten gris, men fortsetter videre. Skottenes siste kule er ufarlig. Tony lemper opp i lufta og inn til nytt poeng. Marius dytter inn kula som ligger nummer tre, og vips har Norge tre nye poeng!

8-7

For første gang leder Norge. Tony legger inntil gris, men den er så god at skottene skyter den bort ved første mulighet. Den ligger likevel fremdeles med poenget. Skottland legger bedre, men Tonys sistekule blir enda bedre. Skottene bommer og legger deretter inn til poeng. Nå begynner kulene å nærme seg grisen, om noen begynner å lure. Benny skyter og treffer. Skottene legger inn sin siste. Benny bommer, noe også Marius gjør. Nå er det helt likt.

8-8

Tony får poeng på første, langt foran gris. Skottenes fjerde kule går mellom egne kuler og inn til poeng. Benny er et sandkorn unna å treffe. Tonys siste kule er bare fjerde beste kule så langt. Norge rådfører seg med Jack og blir enige om å skyte. Skottland har to kuler igjen. Benny skyter, rører kula, men det hjelper så lite. Marius forsøker å legge hardt mot norske kuler foran gris, men triller mellom og bak. Kan skottene være til hjelp? Også deres siste triller mellom og stopper i tide.

8-10

Tony mislykkes med sine legg, og heller ikke Marius får til å legge til poeng. Nå er vi i trøbbel! Benny har sine to kuler igjen, men det er lite mot Skottlands fire. Benny legger, og etter måling av dommer ligger den til poeng. Skottland legger for langt, enda en gang for langt. 2 skotske kuler mot en norsk kule. Skottland legger for kort. En skotsk mot en norsk. Siste skotske kule blir poeng og legger seg ved siden av en av våre egne. Benny skyter for poeng og treffer – dessverre er det vår egen kule som fyker av gårde.

8-11

Det gode førstelegget forsvinner med Bennys raspecarreau. Skottland legger for langt, og deretter for langt til høyre. Fjerde kule ender opp nærmere grisen enn vår kule. Benny skyter bort både denne og kulen bak, til stor jubel. Skottland legger på nytt inntil gris. Marius bommer så vidt. –Så marginalt at en av våre norske supportere rekker å rope JA! Før vi innser at det likevel ikke gikk. Nok et skuddforsøk, men skuddet blir for løst. Kula blir med grisen bort til Skottlands fra før nest beste kule. Skottland ligger nå med 13 poeng. Tony dreper et av poengene, men siste kule mislykkes. Skottland velger å legge, og greier det så vidt. Dessverre, for nordmennene, holder det.

8-13

Så utrolig nære…