Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

En dag før Europamesterskapet 2011 er Jack Schillemans, Signe Hovind, tre av fire landslagsspillere og petanque.no på plass i Gøteborg, vel innlosjerte på spillerhotellet. Fjerde og siste spiller på Norges lag er i skrivende stund underveis i bil over svenskegrensen. På hotellet yrer de ulike nasjonenes spillere rundt i spenning og utålmodighet etter at kveld skal bli natt og morgen.

Klokken ni braker det løs med åpningsseremoni og deretter 1. runde klokken halv elleve. Senere på dagen er det klart for andre runde, og klokken seks starter kvalifiseringen i EMs skytekonkurranse.

Signe var på delegasjonsmøte mens Jack tok med Leif, Marius og Benny til nærmeste (etter frem og tilbake, bortover og nedover, og så nesten tilbake til start) grusbane. Spillerne fikk varmet opp kulene, spilte kamper seg i mellom og gikk igjennom skyteøvelsene.

På delegasjonsmøte ble trekningen holdt . Ingen spesielt heldig trekning for Norges del, men håpløst er det absolutt ikke. En middels gruppe er konklusjonen fra vårt landslag. Slik er Norges gruppe:

Norge
Tyskland
Ukraina
Skottland
Spania

Spania er blant de beste europeiske land. Tyskland er rett bak. Skottland og Ukraina er mer på Norges nivå. Det er i alle fall det man tror . Alt kan som kjent skje.

De to beste fra hver gruppe går til A-EM, resten går til B-EM. Er man blant de 25 beste, minimum nr. ni i B-EM, er man kvalifisert til VM neste år. Dette er det store målet for Norge

35Management algorithm of ED in the patient withthe enzymes responsible for the breakdown of the sildenafil.

. Alt annet er en bonus.

Fra spillerhotellet er det fritt (dersom man letter litt på noen gardiner, i alle fall) utsyn mot banene som er inne i den svenske mässan vis a vis Gothia Towers.

Første spillermøte ble holdt like etter ankomst hotellet. Tonen mellom landslagsspillerne og coach Jack er veldig positiv, og vi gleder oss veldig til i morgen. Følg oss, følg med, og hei på!