Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

 
En uke før Nordisk på hjemmebane viste landslagene svært godt spill under Frisco Cup på Sofiemyr . 20 trippellag møttes til dyst, men landslagsherrene våre skulle vise seg å være et par nummer for store denne dagen. 

Det var favorittenes dag under Frisco Cup på Sofiemyr, lørdag 14. mai. Til og med rekkefølgen ble riktig: Norge 1 foran Norge 2. Fjerdemann fra Norge 1, Robert, kom på tredjeplass godt hjulpet av Follo-forsterkningene Oddvar og Atle.

Norge 1: Benny, Ole og Lars, spilte 7 raske og effektive kamper. Nesten ubesværet, så det ut som. 7 seire med bare 23 poeng tilsammen imot dem i løpet av dagen. Dette er et snitt på 3,3 poeng per kamp

efficacy and an acceptable safety profile.commonly, they appear to derive from various viagra generic.

. Da skjønner man hvorfor de drar så ofte til Sverige!

Norge 1 i storform: Lars Bruu, Ole Hågensen og Benny Bel-Lafkih. Fjerdemann på Norge 1, Robert Pettersen endte på tredjeplass.

Norge 2 ble nest best: Roger Støa, Ronny Gudmundsen og Tom Johansen

Atle Smeby, Oddvar Karlsen og Robert Pettersen gratuleres med tredjeplassen av Follosjef Mike Barker

Dette var ikke bare favorittenes dag. Dette var også herrenes dag. Ingen av damelagene eller ungdomslaget greide å kvalifisere seg til videre spill.

Om det var noen overraskelser i turneringen måtte det ha vært Reidun, Kitta og Geir som slo Jean-Jacques, Lars og Mohammed (som for øvrig havnet på fjerdeplass) 13-11 i innledende gruppe . Overraskende var det også at Dag, Ellen og Lise ledet 10-0 over Ståle, Roger og Francois og 12-8 over Larry, Per og Marius. De to forhåndstippede favorittlagene i gruppa klarte seg til slutt, men med flere nødskrik. Med litt mer rutine i de to kampene hadde Østfoldlaget vært i kvartfinalene som gruppevinner.

Ellers noe nytt i Frisco Cup? To debutanter fra FPK: Simen Kiplesund og Martin Barker (etternavnene virker kjent?), som trivdes og slett ikke spilte så verst. - Og så var det pent vær. I hvert fall fram til semi-finalene hvor regnet jaget bort sola, men da var de fleste gått.

Kanskje den aller viktigste fornyelsen var tross alt maten som ble servert i kiosken (eller heter det restauranten?) denne dagen. I innledningen ble FPK presentert som "grønn klubb" med sunn mat på menyen: hjemmelagde ostepiroger, middagsretter med fisk eller kjøtt fra grillen med blandet salat og hjemmelagd dressing. For de som heller ville fortsette å satse usunt(?), var pølsene og lompene også på plass og det var ikke salattvang.- Et eksperiment fra klubbens side som virkelig slo an. Så å si alt ble spist opp - også salaten! - og det var mange pene ord fra fornøyde kunder. Noen innrømmet at de hadde spist flere middagsretter før dagen nådde slutten. Oppmuntrende for arrangørklubben og absolutt noe å satse videre på under NM.

Se hele resultatlisten HER.


Tusen takk til Mike Barker for tekst og bilder.