Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Finalelagene under Vårturneringen 2011: Roger Johansen og Ståle Baksetersveen, Robert Pettersen og Oddvar Karlsen.

Petanque Club Hølen inventerte til fest 1. mai - og fest ble det. Brandstad Stadion skapte en flott ramme rundt den tradisjonelle Vårturneringen. Dette er petanquebaner som virkelig krever sitt av spillere. 


Petanque Club Hølen arrangerer nå helt stålende turneringer, med en topp kiosk og monradgeneral Arne Bergmål som enerådende sekretariat.

Uten mat og drikke duger heltene ikke...

Monradgeneralen i sitt ess

Blant de 28 lagene som stilte opp i Hølen var det naturlig nok også flere landslagspiller

and local stimuli. The local stimuli act through the sacral cialis generic • The cardiac risk of sexual activity, in patients.

. Vi legger merke til at samtlige damespillere var der og hevdet seg på øvre halvdel av listen. På herresiden var det ikke fulltallig og resultatmessig var det nok også noe skuffende . Det hederlige unntaket er Robert som spilte seg helt frem til finalen. Av juniorspillere var det kun Jonas Blystad som hadde funnet veien til Hølen.

Turneringen ble gjennomført, som de senere år, i åpen dobbel, med fem runder monrad pluss plasseringsspill. Det ble som antatt tøft å komme inn blant de fire lagene som skulle spille finalespillet. Etter fem runder var det kun ett lag som hadde unngått tap. Dette var dagens nye lagkombinasjon Robert Pettersen og Oddvar Karlsen med hele 35 i pluss-score. Deretter kom ikke mindre enn fem lag med fire seire hver, der Vidar/Tomas og Ellen/Siri manglet begge 8 poeng for å komme til finalespillet.

Det var mange som spilte godt på krevende baner, og en som innledningsvis spilte virkelig stålende var Kjell Rune med sin makker Gunn . Kombinasjonen var nære på å lykkes med å nå finalespill i denne turneringen. Dessverre ble det et knepent tap i fjerde runde mot Morten Torp og Jean Jacques Razaka, og dermed satte OPC-herrene en stopper for finaledrømmen til Holmestrandsparet.

Strålende spill av Kjell Rune Karlsen!

Semifinalene ble spilt mellom hjemmelaget Rolf Finstad og Thor Arne Smestad mot Robert Pettersen og Oddvar Karlsen. Sistnevnte lag vant relativt enkelt 13 – 6, og Oddvar var i sin andre finale for helgen. Riktignok var det på lørdag kun B-finale, men finale er som kjent finale. I den andre semifinalen stod kampen mellom Ståle Baksetersveen og Roger Johansen fra Holmestrand mot Morten Torp og Jean Jacques Razaka fra OPC. Holmestrandlaget vant 13 – 7, og det må presiseres at kampen var noe gjevere en det resultatet viser.

Det ble borteseier i bronsefinalen.

Det ble dermed en kamp mellom Razaka/Torp og Finstad/Smestad om tredjeplassen. OPC-laget trakk det lengste strået med en 13 – 9 seier. Finalen ble en meget tett og en litt merkelig finale der lagene skiftet på å spille strålende. Det var de store ”bøtters” kamp med runder på både 4 – 5 – 6 poengs runder. Det er ikke ofte en kamp som ender 13-12 varer i kun 20 minutter… Til slutt kunne Holmestrand Petanqueklubb feire sin første seier for sesongen. Ståle Baksetersveen og Roger Johansen vant med sin 13 -12 over Robert Pettersen og Oddvar Karlsen. Vi gratulerer!

Finalelagene under Vårturneringen 2011: Roger Johansen og Ståle Baksetersveen, Robert Pettersen og Oddvar Karlsen.

Se hele resultatlisten.