Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Sølv i 1995: Thieu Cong Bo, Leif Høgberg og Roger Støa

Det er nå 16 år siden vi tok en medalje i Nordisk Mesterskap i åpen klasse . Dette året ble mesterskapet holdt like utenfor Helsingfors.

Norsk petanques klassiske lag på herresiden, Leif Høgberg og Thieu Cong Bo og Roger Støa (bildet), hentet hjem en sølvmedalje

The Cross National Prevalence Study on ED, was jointlyLocal therapy include intracavernosal injection therapy, sildenafil citrate.

. Det ryktes at disse spillerne fremdeles den dag i dag tar frem den siste medaljen og pusser den varsomt. En artig liten kuriositet er at to av disse spillere (Bo og Leif) kom på samme plass under fjorårets Veteran Nordisk.

Nordisk Mesterskap var dette året noe man virkelig så frem i mot. Dette var ikke bare på grunn av at dette er et noe mer "intimt" mesterskap og at det er våre naboer vi skal måle krefter med. Det skyldtes også fremgangen i Nordsjø samme år, og miljøet var spente på om dette hadde vært barte et blaff, eller om Nordsjø-prestasjonene bar tegn på at vi som petanquenasjon hadde tatt skrittet videre.

Spenningen foran konkurransen i åpen klasse var til å ta og føle på. For Norges del deltok erfarne spillere, vel og merke i nye kombinasjoner for året. Forventingene ble innfridd, i hvert fall for vårt førstelags vedkommende. Laget kvalifiserte seg relativt lett for videre spill etter puljen. I semifinalen skulle laget møte regjerende nordiske mestere (Kenneth Öttenius, Björn Johansson og Anders Larsson), et vel rutinert lag som for annet år på rad var regjerende mestere. Norge vant 13 – 9.

Finalen ble dessverre ikke så god som semifinalen, og Norge fikk sølvmedalje etter tap mot Sverige 1. Sluttresultatet ble 13-10 og seier til Caj Adams, Håkan Berg og Fredrik Svansson. Det svenske laget som tapte semifinalen mot Norge; Kenneth Öttenius, Anders Larsson og Björn Johansson, endte på tredjeplass.


Av norske spillere som var med i denne troppen i Finland for 16 år siden, er det tre spillere som skal representere Norge under årets Nordiske Mesterskap. Roger Støa, som var med på å vinne sølvmedaljen, spiller i år på Norge 2 sammen med Trond Rekdahl som i Finland spilte på Norges andrelag.  Lars S. Bruu spilte på juniorlaget under mesterskapet i Finland. I år spiller han som kjent for Norge 1.