Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Tredje nasjonale turnering i Peter Pan-hallen er historie. Som alltid denne vinteren var det full brakke også 23.januar. Turneringen ble gjennomført med fire runder monrad, der de fire beste gikk til sluttspill. De seks siste lagene spilte plasseringsspill. Denne søndagen var det spillere fra flere ulike klubber, og enkelte hadde reist i timesvis . De som reiste langt for å spille i hallen kom fra Fredrikstad og Hamar, noe som viser at interessen for petanque definitivt er tilstede også i vinterhalvåret, og at det er derfor er behov for flere haller i Norge.

Odd Porsmyr og Mili Selimovitz på langtur

Hjemmeklubben hadde mange lag denne søndagen, og vi ser at mange av de spillere som har mulighet til å trene om vinteren gjerne har klare fordeler. Lokale spillere som Johnny Skjørberg og Ståle Baksetersveen vet vi hevder seg ofte, men det er flere som nå hevder seg med godt spill. Kjell Rune Karlsen er en av disse som virkelig har hevet spillet sitt. Mye av dette har han tilegnet seg de seneste årene. Kjell er nok en av de norske spillere som trener mest også om vinteren, og får klart betalt for dette. Kjente spillere som Gunn Hansen, Jan Åge Paulsen og Sten Harald Rønning var også gode denne søndagen. Det var ytterligere to fra Holmestrand der denne søndagen: Daniel Hushovd og Ole Rudshaug. Spesielt Ole imponerte med fremragende legging

Psychogenic viagra pill several purposes: (i) to aid clinicians in recognizing and.

. Med litt taktisk veiledning kan det være flere enn de tradisjonelle Holmestrand-spillerne som vil hevde seg når utesesongen starter opp.

Denne mannen får vi nok høre mer om: Ole Rudshaug

Etter innledende var det tre Holmestand-lag i semifinalene. I den første skulle Jan Åge Paulsen og Sten H. Rønning møte Ole Hågensen og Benny Bel-Lafkih. Ut fra resultatene kunne det tyde på at Jan og Sten hadde gjort sitt, for Ole og Benny vant enkelt 13 – 0. I den andre var det et rent Holmestrand-oppgjør Johnny Skjørberg og Ståle Baksetersveen mot Kjell Rune Karlsen og Gunn Hansen. Her ble det en klar seier 13 – 2 til Gunn og Kjell.

I kampen om tredjeplassen kom duoen Jan Åge og Sten tilbake etter semifinaletapet, og det ble det en noe overraskende seier i et tett oppgjør til Jan Åge Paulsen og Sten Harald Rønning: 13 – 11 over Johnny Skjørberg og Ståle Baksetersveen. I finalen vant favorittene Benny Bel-Lafkih og Ole Hågensen 13 – 10 over Kjell Rune Karlsen og Gunn Hansen. Dette var andre gang denne dagen at disse to lagene møttes . I innledende ble det en knepen seier til kveldens vinnere med 13 – 12, så det var to jevne kamper mellom kveldens to beste lag.

Kveldens vinnere, Ole og Benny, på hver sin side. Sten og Jan Åge, Ståle og Johnny, Kjell og Gunn.


Holmestrands IT avdeling, Helge Skjørsberg, har sendt petanque.no følgende tabeller:

(innledende) (finalespill) (resultatliste)

Takk til Helge som var, som vanlig, rett mann på rett sted til rett tid.


Uoffisiell poengliste

Dersom vi lager en uformell liste over beste spiller i de nasjonale turneringene i Holmestrand etter samme regler som ranking, er listen etter tre av fem turneringer som følger:

21 poeng
Benny Bel-Lafkih

8 poeng
Gunn Hansen  
Kjell Rune Karlsen

7 poeng
Marianne Myrbråten  
Steinar Andersen
Robert Pettersen
Ole Hågensen 

5 poeng
Birger Hansen   
Tom Johansen
Larry Young
Maija Juva  
Bror Erik Bøhler
Johnny Skjørberg

3 poeng
Lisbeth Fossen           
Hanne Arnesen
Jan Å. Paulsen
Sten H Rønning  

2 poeng
Ståle Baksetersveen  

1 poeng
Vidar Hauger   
Knut Lomsø   
Morten Sørensen

... Så får vi bare se hvordan dette utvikler seg de neste turneringer som finner sted:
Søndag 27/2 - Trippel
Søndag 27/3 - Dobbel