Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Fredag 20. august kl. 2350

Idag startet endelig EM. Det norske laget var klare for å komme igang med spillingen.

Dagen startet med åpningssermoni i Zalog Hall klokka 10. Etter innmarsj, taler, magedans og diverse annen dans var det klart for trekning av grupper. Jeg trakk Norge i kanskje den tøffeste puljen, med Ukraina, Frankrike og Tyskland.

Norge startet mot Ukraina og vant med bra spill 13-6 på åtte runder. I kamp nr.2 var det Frankrike, og her rakk aldri Norge å komme igang. Det ble 0-13 på bare tre runder.. . Når de skyter fire carrauer i hver omgang, ja da går det fort.

Siste kamp i gruppespillet var Tyskland, de hadde allerede slått Ukraina og tapt 5-13 mot Tyskland. Kampen startet jevnt og det var mye godt spill fra begge lag. Etter at Tyskland kom opp i ledelsen 8-1, klarte Norge å krype seg opp til 6-9 . Kampen endte etter å ha spilt i over 2 timer. 13-8 til Tyskland, men kampen var mye jevnere enn hva resultatet sier.

Så nå blir det Coup de Nations imorgen tidig kl. 08.30 mot Skottland, og i gruppen Norge da er i er også Latvia og Hviterussland. Det norske laget gleder seg og er klar for å kjempe videre imorgen.

Etter innledende spill idag var det klart for skytekvalfisering. Maija skulle skyte for Norge. Siden vi var i gruppe A så var hun blant de fire første til å skyte. Etter en god oppvarming var Maija klar til å vise hva hun er god for. Maija startet med treff fra første skudd, hun skjøt helt fantastisk og endte på utrolige 27 poeng! Det var en fryd å legge opp for henne, for med så mye treff ble det masse å gjøre

therapy and the subsequent resumption of sexual viagra pills Development Board of Malaysia and the New England.

. Med dette klarte hun å komme på topp 4 som er direkte videre til kvartfinalen i skyting bak Frankrike på 41 og Sverige på 39.

Maija Juva er med dette historisk for norsk petanque med beste skyteresultat noensinne i et EM eller VM, og etter å ha sett formen hennes idag er det enda mere på lager. Hun har skytearmen inne nå, og i sluttspillet kan alt skje.

Vi gleder oss alle til fortsettelsen imorgen, og håper alle i Norge heier på Maja fra kl.19 imorgen.

Det kommer mer oppdateringer fra oss imorgen.

Hilsen alle fire.


Tekst: Camilla Hovind