Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

19. august 2010

- Nok en flott dag i Ljubljana

Instructions for Scoring: Add the scores for each item 1-5 (total possible score =25). ED Severity Classification : sildenafil citrate ACTION.

. Her skinner solen og det er godt og varmt.

Idag startet vi dagen med å trene noen timer. Vi fant en fin og veldig krevende bane rett bak hotellet. Der trente vi fram til lunsj, som vi spiste sammen med alle delegasjonene. Etter mat bar av sted til mottagelse i rådhuset.

Både underlunsjen og bussturen til rådhuset møtte vi igjen mange gamle kjente . Lisbeth fikk til og med massasje på bussturen av Jaqcline Jensin, kona til Fleming Jensin. For de som ikke vet det er han presidenten i CEP, også tidligere dansk president. Ekteparet har vært med i alle de år. Vi tolker det dithen at mange gjør det de kan for at spillet vårt skal være på sitt beste imorgen.

Rådhuset ligger midt i sentrum, så idag fikk vi også sett mere av byen. Det var en fin mottagelse der, og kongressen ble holdt rett etter mottagelsen.

Dagen idag har bestått av trening, mottagelse og kongress, og litt sightseeing før vi avsluttet kvelden med en god middag i byen . Noen er tøffere enn andre, sånn er det bare, så mens Lisbeth og Camilla meldte avbud, tok Signe og Maija fløybanen.

Trekningen som skulle ha vært idag ble utsatt til imorgen tidlig, så dere må vente i spenning så lenge.

Nå er vi klare for å komme igang og gleder oss veldig å spille, så langt har alt vært veldig bra arrangert.

Nye oppdateringer kommer imorgen.

Hilsen alle oss fire.


Tekst: Camilla Hovind