Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Nordisk Mesterskap 2011 (åpen, damer, junior) skal arrangeres i siste del av mai 2011 et sted på det sentrale østlandsområdet. Den nøyaktige dato er nå til høring i de øvrige nordiske land slik at det ikke kolliderer med det enkelte lands terminlister.

Seksjonsstyret har besluttet at landslag åpen og damer for mesterskapet Nordisk 2011 skal representere Norge seg gjennom kvalifisering. Vi ønsker at spillere skal få god til å forbrede seg til dette mesterskapet som arrangeres på hjemmebane, og bl.a. av den grunn gjennomføres kvalifiseringen allerede nå i høst.

Kvalifiseringen finner sted 4. og 5. september i Frognerparken i Oslo . Dette betyr at den oppsatte turneringen 4. september (Monolitten) går ut fra terminlisten i år . Oppsettet blir at alle møter alle. Vi regner med mange lag og kvalifiseringen blir derfor gjennomført over to dager. 

De to beste lagene i åpen og damer kvalifiseres til å representere Norge under mesterskapet i 2011. For de lag som ikke stiller med innbytter vil seksjonsstyret i samarbeid med laget ta ut den fjerde spiller.

Vi oppfordrer også lag som i utgangspunktet ikke har ambisjoner om å representere Norge til å melde seg på. Dette er en turneringsform som ofte gjør at det blir mange gode petanquekamper.


VIKTIG! Vi oppfordrer klubber til å sende inn navn på juniorspillere som man mener bør få en anledning til å representere landslaget. Utvelgelsen av junior spillere blir det seksjonsstyret som foretar og lag blir satt sammen. Det blir et opplegg til disse to juniorlandslag gjennom vinteren.


Dato: 4

and other related specialists will play a supportive role in viagra pill alternative to injection therapy. Intraurethral therapy is.

. og 5. september
Turnering: Kvalifisering Nordisk (Åpen & Damer) 2011
Status: Kvalifisering, landslag
Arrangør: FIF Seksjon Petanque
Sted: Frognerparken
Tid: kl. 10.00
Spilleform/oppsett: Trippel, med innbytter. Alle møter alle
Pris: kr. 150 pr. spiller. Faktura utsendes i ettertid.
Påmeldingsfrist: Senest 30. august, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kontaktperson: Norges Fleridrettsforbund This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.