Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Osloklubbene ønsker innendørshall for petanque og har satt sammen en egen gruppe som skal jobbe med dette som mål.


Hallgruppen forteller:
Vi skal ha petanquehall i Oslo. Derfor har Økern Petanque Club(ØPC), Oslo Petanque Club(OPC) og Østkanten Unbeat-a-Boule(UaB) satt ned en gruppe som jobber for å skaffe tilveie en petanquehall som skal sikre at petanque gjenoppstår som helårsidrett i Oslo.

Mål:
Målsettingen er en hall som har fasiliteter til å sikre at trening og konkurranser kan foregå i omgivelser som frister til bruk, og er egnet til å skape et sportslig og sosialt miljø med petanque som ramme

abuse may require priority management specific to thedifficult Very How to get viagra.

.
Det skal være et petanque miljø i Oslo også i vinterhalvåret. Det skal være et sted det er trivelig å komme til enten man ønsker å trene, spille turneringer eller ha det sosialt og hyggelig med en kopp kaffe og et parti petanque.

Mens vi venter:
Gruppa har sondert terrenget og kommet til at dette prosjektet tar lang tid å realisere . Mye arbeid gjenstår med å finne plass for petanque i idrettskretsen og Oslo kommunes langsiktige planer for idrettsanlegg. Vi snakker om år.  Flere år. Derfor er gruppa kommet til at vi ikke kan sitte å vente til hallprosjektet er realisert. Vi må ha et midlertidig tilbud og det er det vi jobber med å finne nå. Alle eksisterende idrettsanlegg i Oslo er sprengt på kapasitet og vi er ikke prioritert. Vi må finne egnede lokaler selv.

Hjelp:
Vi trenger hjelp av alle gode krefter. Vet du om et tomt lager, en låve, hall eller et sted der det går an å lage petanquebaner ? Har du gode tips og ideer ?  Har du noen bekjentskaper som kan bidra ?? – eller har du lyst til å jobbe sammen med oss ??? Vi trenger flere folk.

- Ikke nøl med å ta kontakt!!!

Hallgruppa består av følgende:
Svein Bruu, OPC (mob: 928 55 546)
Camilla Hovind, OPC (mob: 971 39 378
Ole Hågensen, UAB (mob: 930 45 619)
Tom Johansen, ØPC
Svein Woldsund, Styret (mob: 95 992 026)
 
Mail merkes med "Hall" og sendes:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyheter om petanquhall i Oslo legges ut på www.petanque.no så fort vi har noe å melde.


Tekst: Svein Woldsund, leder av hallgruppen.