Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

Tre par fra Østkanten Unbeat-a-Boule reiste forrige helg til nabolandet for å feire Halloween med mix double i Lindome. Ole Hågensen har skrevet et reisebrev for å friste flere til å legge ut på tur .
Fredag 30 oktober satte Ole, Elisabeth, Linn, Joachim, Eli og Benny seg i inn i bilene for å kjøre ned til Gøteborg. Målet for denne turen var Lindomes mix-dobbel turnering. Vi hadde alle tatt oss fri fra jobben for å komme tidlig av gårde. Vel, alle utenom Eli, som jobbet fram til lunsj. Turen ned til Gøteborg gikk veldig fort. Nå er det motorvei nesten hele veien ned dit.Vel framme sjekket vi inn på hotellet. Scandic Europa var det heldige hotellet som skulle få storfint besøk fra Oslo og Norge. Da turneringen på lørdag skulle begynne såpass tidlig som klokka 0900, er det ikke mye å skrive om fra fredagen. Likevel kan vi ta med at vi koste oss på restaurant El Carazon, en Spansk tapasrestaurant som ligger på Avenuen.
 
Så kom endelig lørdagen. Alle vi norske var på plass på riktig sted og tid. Klokken 0900 – presis - begynte det. Puljene var klare, og det viste seg at vi norske kom i forskjellige puljer. I Sverige finnes det ikke lette puljer, og det viste seg også at det var en eller flere tidligere og nåværende svenske landslagsspillere i alle de norske puljene. Det var nok Eli og Benny som fikk møte det beste laget med Rickard Nilsson og Matilda Boström. De er etter det jeg husker også regjerende mestere av denne turneringen. De norske kjempet bra, men måtte se seg slått med 13-8. Ole og Elisabeth var også opp mot en tidligere storspiller, Ulf Walmann med makker. Det ble en jevn kamp der norbaggarne dro i land kampen med 13-11. Joachim og Linn spilte også en fin kamp, og kunne beseire et ukjent, men godt svensk lag.

Det var fire lag i alle gruppene, og det skulle bli tre kamper på alle lag. I runde to slo team Bel-Lafkih tilbake og stakk av med seieren mot et lag som de skal slå. Verre gikk det derimot for team Jokke. De gikk på en smell mot en svensk landslagspillerinne som jeg ikke husker navnet på. Da var det godt at storebror og svigerinna tok rotta på det beste laget i sin pulje. Nok en gang slo de landslagsmateriale fra Sverige. Hele 13-7 ble det...

Før siste runde var Ole og Elisabeth allerede puljevinnere, men begge de andre norske lagene gikk videre til A-sluttspill med seier i sin siste kamp. Det var dessverre bare Benny og Eli som klarte dette

considering sildenafil usage (11) . To date, there is no• Treatment for ED to be generic viagra.

. I en triller av en kamp der de lå under 12-8, klarte de til slutt å vinne. Joachim og Linn sa at de hadde spilt en dårlig kamp og ikke hadde en sjanse til og vinne. Det blir B-sluttspill av slikt... Ole og Elisabeth feide på sin side den siste motstanderen av banen med 13-5.

Banene i Lindome ble i fjor en gang repreparert. De banene som er der nå er supervanskelige. Det kreves utolig mye tekniske ferdigheter for å legge godt. Og hva skal man si? All den norske superteknikken forsvant på et øyeblikk, og alle lagene tapte sine første kamper i cup-spillet. Stortap!!!!!

Det var uansett en super tur, og en super turnering. Alt gikk smertefritt for seg og det var minimalt med venting . Kanskje vi alle burde reise mere til Sverige for å lære om turneringsorganisasjon?
 
Så var det bare å reise hjem til Oslo igjen da, og begynne å planlegge nye utflukter. Hvis det er noen andre som har lyst til å prøve seg på en turnering i Sverige, er det bare å melde sin interesse til oss i  Unbeat- a - Boule, så får dere med glede være med på tur!
 
Hilsen Ole, Elisabeth, Linn, Joachim, Eli og Benny


Tekst: Ole Hågensen

Takk til Rickard Nilsson for lån av bilder. Se hans blogg HER. Direktelink til Lindome-innlegg (1) (2)