Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

Hele 17 lag hadde funnet veien til Vestbyhallen da Terje Bratlies Minneturnering ble arrangert. Gledelig var det at nettopp spillere fra Terjes hjertebarn Follo Petanca Klubb fikk et napp i Vandrepokalen.
I 2004 mente Morten Groth og Thor Haugen at det var riktig å lage en turnering til minne om Terje Bratlie. Ikke bare var han en usedvanlig person, han var også en av ildsjelene som stod på for å samarbeide om Vestbyhallen. Første gang, I 2004, vant Tom Johansen og Mili Selimovic. Sistnevnte gjentok bedriften i 2005, denne gangen sammen med Benny Bel-Lafkih. Nok en gang klarte en av vinnere fra året før å vinne to år på rad ved at Benny i 2006 tok seieren, da med makker Jan Slevigen. i 2007 var det Vidar Hauger og Bjørn Kopperud som trakk det lengste strået. I 2008 ble ikke turneringen arrangert, men i år var det på nytt turnering til minne om Terje.

Spillere fra de fleste klubber hadde funnet veien til hallen denne søndagen, stort sett bare kjente fjes. En nykommer møtte vi likevel. Dag Nygaard hadde en makker vi ikke hadde sett før. Besøk fra England, tenkte vi, men engelsk snakket han ikke. Nei, Follo har fått en ny franskmann i sine rekker, og vi skjønte raskt at den gutten hadde spilt før

handling ED patients who have failed simple therapies anddysfunction. Although not always possible on the first visit, sildenafil side effects.

. Rett og slett en storspiller, en tilvekst til det norske miljøet som virkelig er noe å skrive om . Hubert Paillac og Dag Nygaard gikk ubeseiret gjennom fire runder monrad med pluss 42. – Helt uten konkurranse . I semifinalen måtte herrene slite litt, men vant til slutt 13 – 8 over Vidar Hauger og Bjørn Kopperud. I denne kampen spilte Bjørn og Vidar bra, og Bjørn traff stort sett på alle sine skudd, men den store forskjellen var at vår nye franske venn utelukkende ble liggende igjen.

Så skulle endelig Dag få spille finale. Han hadde ikke sin beste kamp for året, men det spilte liten rolle. Hubert gikk i ringen og traff alt. Når han en sjelden gang skulle legge, hadde han flere kasteteknikker og tok poeng. De vant enkelt 13 – 3 over Holmestrandguttene Bjørn Arne Nordhagen og Johnny Skjørberg. I kampen om tredjeplassen spilte Lisbeth Fossen og Mili Selimovic mot Vidar Hauger og Bjørn Kopperud, en spennende kamp som endte 13 – 12 til Lisbeth og Mili.

Resultatliste, topp ti:

1. Hubert Paillac - Dag Nygaard
2. Bjørn Arne Nordhagen - Johnny Skjørberg
3. Lisbeth Fossen - Mili Selimovic
4. Vidar Hauger - Bjørn Kopperud
5. Rolf Finstad – Arne Bergmål
6. Kitta Møller – Reidun Johansen
7. Oddvar Karlsen – Rune Kristoffersen
8. Maija Juva – Lawrence Young
9. Arne Olsen –Morten Sørensen
10. Morten Groth – Ole Skorbakk