Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 
Ikke at det skal gå på bekostning av andre, men fordi det er litt av sjarmen med vår sport

In contrast to most other medical conditions, the various viagra pills - lumbosacral disc injury.

. Alt er mulig, alle kan vinne mot selv de antatt beste. Det skjer kanskje ikke så ofte, nittini av hundre og så videre, men det kan skje. Akkurat dette skjedde under Follos Høstslag 31. august. Vi gratulerer Odd-Reidar Gullbrandsen, Peter Häring og Geir Høistad!
 
Og ikke er det så utrolig at akkurat denne trioen vant heller. De tre herrene med klubbtilhørighet i Holmestrand har god kjemi og tydelig bra utbytte av å spille med nettopp hverandre. De hjelper hverandre frem som et lag, ikke som tre enkeltspillere. Harmoni og kameratskap. Slik virker det i alle fall på skribenten.
 
Men at akkurat disse tre skulle vinne mot laget med tre EM-spillere må likevel klassifiseres som en stor overraskelse. Det ryktes dertil at en av finalevinnerne, da god kamp-håndtrykkene ble unnagjort, ymtet frempå om at de måtte se til å sette i gang så de fikk komme seg hjemover.
 
Det ble ikke hjemtur på lenge. Og det ble ikke hjemtur med finaletap. Ikke på trioen fra Holmestrand.
 
EM-herrene ledet godt og lenge, men så var det som all luft gikk ut av dem. Totalkollaps . Etter å ha ledet 10-2 krøp HPKs menn litt etter litt etter litt høyere og høyere på poengskalaen. 12-10 til EM-laget, men motstanderne hadde slettes ikke mistet motet. Siste kule var spilt og Peter, Odd-Reidar og Geir hadde nok kuler igjen til å trille inn. Poeng, poeng og atter poeng. 13-12 til de som knapt nok brydde seg om å spille finalen!
 
Og litt morsomt er det jo, å vite at vestfoldklubben fikk litt pepper på forhånd for dårlig oppslutning. Kun fem spillere stilte, og - altså - tre av dem vant hele sulamitten. Jo visst, alt er mulig.
 
Aller best
 
Vinnerne av Follos Høstslag kom seg videre til sluttspillet med en seier og god nok score til å sikre andreplass i sin pulje.  Skillematchen endte også godt. I kvartfinalen ble det 13-10 seier mot arrangørklubbens Morten Torp, Andero Kelu og Marius Wang. Samme resultat ble det i semifinalen mot Gabriel G. Bel-Lafkih, Jean-Jaques Razaka og Leif Høgberg.
 
Nest best
 
 
Roger Johansen, Benny Bel-Lafkih og Ronny Gudmundsen
 
På andreplass kom altså Benny Bel-Lafkih, Ronny Gudmundsen og Roger Johansen, for øvrig også sistnevnte fra Holmestrand. I likhet med vinnerne kom EM-herrene videre som puljetoer med to seiere. Kun nevnte spillere fra arrangørklubben slo disse i innledende. Dette holdt til å bli beste toer og rett til kvart uten å måtte ut i skillematch. I kvartfinalen ventet damelandslagets Lisbeth Fossen, Ranu Hominam og Eli Gjengstø. Damene fikk fem poeng før kampen var over. Enda færre poeng ble det til motstanderne i semifinalen: Thor Eivind Kise, Pierre Espic og Marius Breimo måtte ta til takke med to.
 
Bronsevinnere
 
 
Leif Høgberg, Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih og Jean Jaques Razaka
 
Bronsefinalen stod dermed mellom sistnevnte og junioren Gabriel med de svært rutinerte ringrevene Leif og Jean Jaques. Begge lagene vant sine puljer og henholdsvis 13-9 og 13-8 i kvartfinalene.  Thor Eivind, Pierre og Marius ledet 6-0, men en magisk griseforflytning av turneringens yngstemann snudde kampen fullstendig. Teknisk fanny: 13-6 til Gabriel, Leif og Jean Jaques!
 
 
B-sluttspill
 
Da regnskyllene var overstått dukket solen opp, akkurat i tide… Alltid gledelig at såpass mange lag ønsker å være igjen for å spille B-sluttspill!
 
Larry Young, Maija Juva og Sandra Fuentes gikk til manges overraskelse ikke videre til A, men vant i alle fall den symbolsk viktigste kampen: mot turneringens vinnere, 13-9. I B-sluttspillet var det rett til topps med 13-8 mot Follos Maria, Jim og Espen, deretter samme resultat mot Hølengutt Rolf og GPKs Reidun og Kitta . Finalemotstander Tove, Dag og Ellen fra Hølen lyktes heller ikke med å gi særlig motstand. 13-3 og et solid plaster på såret. Gratulerer til hjemmefavoritten Sandra og Økerns superduo, Larry og Maija.
 
 
Sandra Fuentes, Larry Young og Maija Juva
 
Tusen takk til Follo Petanca for en meget hyggelig dag på banen. Som sedvanlig med utmerket bevertning! Takk til Oddvar Karlsen for bilder.