Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Selv om det er langt ut i sesongen er det fortsatt flere nye spillere som sanker rankingpoeng . Av de 156 poeng som det ble kjempet om i Holmestrand sist helg, ble 14 poeng fordelt på fire spillere som fikk sine første poeng for sesongen.  

Spillerrankingen

Benny Bel-Lafkih (GPK) var med på vinnerlaget i Holmestrand og leder fortsatt denne listen . Med seg på laget hadde han to andre EM-spillere: Roger Johansen (HPK) og Ole Hågensen (GPK) og disse tre er nå på toppen av rankinglisten.

Skal det bli spenning om seieren må nok disse tre spillere finne andre medspillere i de siste turneringer

(much moredata on efficacy and safety. viagra pills.

. Dette er lite trolig da det tross alt er viktigere med samspill i forkant av Europamesterskapet enn å kjempe om førsteplassen på rankinglisten. Fjerdemann i EM-troppen kommer sannsynligvis til å spille noe i denne kombinasjonen, men vi tror ikke det er tilstrekkelig til å gjøre de store endringer i toppen.

Når alt dette er sagt må vi gjenta oss selv: dersom de likevel ikke prioriterer samspill er det fortsatt et snev av spenning i toppen av rankinglisten.

(Se hele listen)  

Klubbrankingen

Beste klubb i Holmestrand ble Groruddalen Petanque Klubb som sanket hele 62 poeng. GPK leder nå med 193 poeng ned til HPK som på sin side har 90 poeng mer enn OPC.

OPC klarte til en viss grad å mobilisere til denne turneringen og klarer de dette de gjenværende turneringer, kan det fortsatt være uklart hvilken klubb som tar andreplassen i 2013-sesongen.  

(Se hele listen)