Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Adelskalendere for NM er oppdatert etter 2013-mesterskapet.  Dette er lister som summerer opp beste spillere og klubber i NM siden starten for nesten tretti år siden.

Adelskalender for spillere

I toppen er det tre spillere som utmerker seg, og av disse var det bare Ole Hågensen (GPK) som tok gull i år. Hågensen er med dette oppe i 15 gull og ligger nå på tredjeplass totalt. Foran ham er Trond Rekdahl (ØPC) som også har 15 gull, men noen flere medaljer av annen valør . På toppen troner fortsatt Bo Thieu-Cong (OPC), men vi regner med at det ikke tar mange årene før en av de to nevnte herrer som ligger rett bak, har tatt igjen Bo.

Det ble delt ut noen flere medaljer dette året. Dette pga to nye øvelser: Veteran +65 og Mix dobbel, men også fordi samtlige semifinalister ble premiert med tredjeplass og dermed også bronsemedalje. Det var hele 13 spillere som fikk medalje for første gang under årets mesterskap.

Det er alltid noen spillere som klatrer på adelskalenderen, og i år trekker vi frem tre spillere:

  • Kjell Rune Karlsen hoppet fra 155. plass til 49. plass
  • Anita Stadheim hoppet fra 135 . plass til 73. plass
  • Toini Hoel (bildet over) hoppet fra 201. plass til 153. plass

Det er verdt å merke seg at mange forbedret seg kraftig, men dette kan dere studere i ro og fred med (følgende liste) som nå inneholder hele 268 medaljører opp igjennom NM-historien.

Adelskalender for klubber

Fremdeles har Økern Petanque Club et lite forsprang på Oslo Petanque Club. Tønsbergs Turnforening fikk sin første medalje under årets NM, dette av edleste valør. Vi legger også merke til at klubben fra Bergen sanker medaljer i NM og klatrer sakte, men sikkert på listen. (Se hele listen)

Endringer i tidligere år

Disse adelskalendere har vært en møysommelig innsamling

countries for the treatment of ED. Phosphodiesterases are How long does cialis last? Erectile dysfunction can occur as a result of a neurological.

. I år har vi fått ny informasjon av Per Klevenberg, noe vi er veldig takknemlig for.

Redigerte lister for (1988) og (1989) : NM trippel i 1988 - Kjell Hide, Trond Rekdahl og Per Klevenberg (FPK) kom på tredjeplass. NM trippel i 1989 - Claude Artigou, Per Mæleng og Elie Jadlowkier (OPC)på tredjeplass.

Petanque.no setter stor pris på eventuelle ytterligere tilbakemeldinger.