Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Fortsatt er det nye spillere som kommer inn på totalrankingen. Under stevnet i Son kom hele seks nye spillere på listen. Så langt i sesongen er det intet mindre enn 147 spillere som har tatt poeng. I Son var det 84 rankingpoeng som skulle fordeles. Nå blir det en liten ferie fra rankingstevner. Vi minner om at det er planlagt 8 stevner til høsten så her kan fortsatt mye endres i totalranking-listene.

Spillerranking

Til sommerferien leder Benny Bel-Lafkih (GPK) med 21 poeng foran Kjell Rune Karlsen (HPK). På tredjeplass ligger Ole Hågensen (GPK) 24 poeng opp til lederplassen. Det begynner å danne seg et bilde av hvem vi kommer til å finne på toppen etter sesongens slutt, men om dere tar en titt på listen så ser dere at det fortsatt er mye som kan forandres. Beste damespiller på rankinglisten er nå Gunn Trine Hansen med sine 29 poeng på 16 . plass.

(Se spillerrankingen)

Klubbranking

Groruddalen Petanque Klubb økte sin ledelse klart etter turneringen i Son

another treatment intervention may be considered viagra pill 49REASSESSMENT AND.

. Spørsmålet er om dette var turneringen de avgjorde klubbrankingen. Det er nå et forsprang fra GPK med 113 poeng ned til Holmestrand Petanqueklubb . Det er omtrent samme avstand mellom 2. plass og 3. plass som er Oslo Petanque Club, her er avstanden 108 poeng. Selv om topp-plasseringene og rekkefølgen ser avklart ut, har vi i tidligere år sett at det som virker avklart fort kan snu . Så vi får vente litt med å kåre de beste klubber, og heller minne om at det er hele 8 turneringer igien der det blir delt ut rankingpoeng.

(Se klubbrankingen)

God petanquesommer!