Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Nobody puts Norway in the corner...

Juniorene møter Belgia i første kamp og videre trekning blir foretatt på stedet. For en start på EM! Her blir det å brette opp ermene, konsentrere seg, gjøre sitt beste, fange opp teknikk og kose seg.
 
Førsteoppstilling er Jonatan, Martin og Pål.
Herman står parat til å hoppe inn både i kamp og åpningsseremoni!

Damene er trekt inn i treerpuljen sammen med Italia og Tyrkia, og starter med walkover. Den første trekningen ble annullert, og jentene pustet lettet ut over å slippe motstand som Monaco, Belgia og Estland. - Dette ble nok ikke spesielt mye enklere.
 
Trener Jack Schillemans uttalte følgende:
 
"Vi er ikke akkurat heldige med trekningen, men vi vet at alt er mulig. I fjor skulle vi ut i kamp mot England, og under oppvarmingen slo jeg fast at vi ikke hadde sjanse i havet. Jeg skulle ta feil. Etter en runde eller to gikk luften ut av det engelske laget og vi vant. Alt er mulig! Hva Tyrkia gjelder vet jeg ikke så mye, men jeg tror ikke landet stiller med sine aller beste spillere. De to soleklart beste tyrkiske damespillerne, begge bosatt i Frankrike, er ikke med. Angående Italia kjenner jeg herrespillerne meget godt, men dessverre ikke de kvinnelige. Uansett, hva jeg har sett under dagens trening er at Ranu, i likhet med Caroline, har gjort store fremskritt. Vi har nå et godt nok lag til å gjøre det helt OK i mesterskapet. Alt er mulig!"

Førsteoppstilling er Signe, Lisbeth og Ranu.
Vi har alle våre måter å lade opp til EM på. Dette er Lisbeths måte.
 
Under spillermøtet fokuserte han på det mentale, og disse ting kan ikke gjentas ofte nok:
  • Ta selv ansvar. Om du ikke føler du yter godt nok, diskuter det med resten av laget og bytt deg om nødvendig ut.
  • Tenk en ball om gangen.
  • En skytter skal ikke tenke. Det er de andres oppgave. En skytter skal kun fokusere på sin oppgave: å skyte. En skytter skal aldri være i tvil.
  • Klargjør tankene. Det er kun petanque som gjelder når du står på grusen. Alt annet kan vente.
  • Spill deres eget spill. Ikke tenk på hvem motstanden er, om dette er lag dere på papiret ikke har sjanse mot eller må vinne mot. Dere må gjøre det så godt dere kan gjøre det, det er alt som gjelder.

Med dette tar vi kvelden. En lang dag går mot natt. I morgen braker det løs!