Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Nok en adelskalender oppdatert, denne gangen er det listen for landslag +55. Nytt av året er EM i denne klassen.

Som kjent ble det et godt mesterskap for våre med seier i Nasjonscupen. Det betyr at det ble spilt sju kamper for våre deltakere i EM, noe som er maksimalt antall kamper under dette mesterskapet.

På årets lag var det fire spillere . Morten Torp er den eneste av disse som ikke hadde navnet sitt på denne adelskalender fra før. Resterende spillere er å regne som veteraner i dobbelt forstand.  Spesielt er det verdt å merke seg at Larry Young nå har kommet opp i hele 63 kamper, og han leder dermed denne listen soleklart . Odd Porsmyr og Ståle Baksetersveen rykker oppover på listen og er etter endt sesong oppe på en sjuendeplass for Odd og 3. plass for Ståle.

Larry Young, da han var langt fra veteran. Her sammen med OPCs legendariske Mac.

Norge har flere gode resultater i veteranklassen. 2 bronse og 1 sølv fra Nordisk mesterskap og nå i år seier i Nasjonscupen. Odd Porsmyr, Larry Young, Morten Torp og Ståle Baksetersveen ga oss med dette en kjempeopptur etter endt Europamesterskap

14PHYSIOLOGY OF ERECTION buy viagra • Altered sexual desire.

. Det er ellers vel verdt å merke seg at Larry Young har vært med på alle disse oppturene.

Kun to turneringer er godkjente som offisielle turneringer for veteranlandslag: Nordisk Mesterskap og Europamesterskapet. Totalt 24 spillere som har representert Norge i disse mesterskapene.

(Adelskalender, veteranlandslag)