Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

22 trippellag gjorde inntog på Nedre Gausen lørdag 25. august til en ny svinaktig bra turnering der det ble kjempet om gris og spenn.

Det er kun to rankingturneringer igjen etter Gausengrisen og det spisser seg til om å kapre plass til neste års Master.

Lagene ble fordelt over seks puljer og det ble foretatt en selvtrekning fra de ulike lag slik at de selv trakk seg til sine respektive puljer. Igjen så vi konturer av en "dødens" gruppe og det skulle vise seg til slutt at nr. 1 og 2 var fra nettopp denne puljen. Det var også andre puljer hvor det ble utøvd mange lange og harde kamper. Grusen på Nedre Gausen skilte lite på lagene denne dagen. Dessverre gikk dette utover dagslyset og finalen ble spilt sent i billys slik at spillere kunne se gris og kule.

22 lag altså. Blant disse var det hyggelig å se at Bror Bøler og Leif Høgberg hadde børstet støv av kulene igjen og de gjorde seg bemerket på banen sammen med ringreven Larry Young. Ellers, i disse landslagstider er det mange ulike lagsammensetninger å se og også mange fra landslaggruppen spilte sammen . Det er kanskje ikke så rart at hele åtte spillere fra den nevnte gruppe spilte semifinaler.

Selve finalen ble en langvarig kamp hvor mørket kom faretruende fort

shown broad spectrum efficacy in a majority of patients little blue pill therapy and the subsequent resumption of sexual.

. Til slutt måtte det tre biler med lys på for at leggere og skyttere skulle se de nødvendige detaljer. Tom, Kjell Rune og Johnny tok en sakte ledelse og så ut til å ha denne kampen i sin hule hånd. GPK-spillere gir seg derimot aldri og med Gabriel i spissen med noen gode legg samt Ole og Benny med angrepsvilje, høstet de plutselig mange poeng og det var igjen kamp. Men dessverre for GPK-spillerne så holdt ikke denne opphentingen helt inn og groruddølingene måtte ta til takke med andreplass.

1. plass: Kjell Rune Karlsen, Tom Johansen og Johnny Skjørberg

2. plass: Ole Hågensen, Benny Bel-Lafkih og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih

Bronsefinalen gikk noe raskere unna og ble spilt mellom HPKs Roger, Ståle og Francois som møtte blandingslaget bestående av Caroline fra OPC, Hanne fra ØPC og Tomas fra svenske Halmstad . Her gikk Caroline/Hanne/Tomas opp i klar ledelse, men etter en omrokering hos Holmestrand-laget reiste de ifra. HPK-gutta revansjerte seg fra den noe forsmedelige fjerdeplassen fra i fjor og endte altså som vinnere av bronsefinalen.

- Og dagen i sin helhet hadde alt. Sol, regn, masse godsaker i kiosken, blide petanquespillere, gode kamper… Til og med Fanny!

(Se resultatlisten)

Takk til alle som fra arrangørklubben som stod på og sikret nok en flott turnering på Nedre Gausen, og en stor takk til Roger Johansen som har skrevet disse ord med tillatelse til å gjengi artikkelen på petanque.no.