Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Vi gratulerer Jonatan Smeby og Martin Vinje som rykende ferske vinnere av Juniormesterskapet 2012!

Spenningen var til å ta og føle på da Juniormesterskapet 2012 gikk av stabelen lørdag 16 . juni. I tidvis sprutregn kastet de unge lovende sine kuler med stor presisjon og med knallharde skudd. Innsatsen var det ingenting å si på, og prestasjonene gir oss klokkeklar tro på fremtiden

5. During sexual intercourse, how difficult was it tosildenafil and apomorphine). However, clinical trials are generic viagra online for sale.

. Talentene i den yngre garde fins der ute, ingen tvil!

Oppsettet var enkelt og greit, og så rettferdig som mulig. Alle skulle møte alle to ganger, hvor de to med flest seiere gikk direkte til finale. – På centercourt, må vite.

Herman og Gabriel halte i land den ene seieren etter den andre: da innledende var ferdig stod de igjen med seiere i samtlige kamper! Med seg i finalen fikk de Jonatan Smeby og Martin Vinje, fjorårets vinnere av dobbel for juniorer.

Juniorfinalen samlet en god forsamling publikummere og stundens alvor var nok både uvant, stort og spennende. De eldste taklet det best, og serverte publikum den ene godbiten etter den andre: Jonatan la inntil gris og Martin serverte knallharde skudd, jern mot jern. Follo-guttene storspilte! Tross iherdig innsats klarte ikke Herman og Gabriel å få nok poeng til å egentlig true Follo.

På delt tredjeplass fant vi Bergens juniorbataljon Emma og Simen som altså sikret BPK nok en bronsemedalje, og Juniormesterskapets yngste: Jonas og Joel. Supert spill og innsats også av disse fire . Vi gleder oss allerede til neste års mesterskap!

Kjempegodt spill gjennom hele mesterskapet ga følgende pall:

1. plass: Jonatan Smeby og Martin Vinje
2. plass: Herman Støa og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih
3. plass: Emma Bannister og Simen Sellevold / Jonas Erdahl og Joel Solomon

Gratulerer til dere alle!