Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Caroline Hovind-Sande og Ranu Homniam, to av våre landslagsspillere, valgte å spille i dameklassen og klarte seg så bra at de etter denne lørdagen kan titulere seg norgesmestere. 

(bildet over: Elisabeth Hågensen, Camilla Hovind, Caroline Hovind-Sande og Ranu Homniam)

8 lag fra 5 klubber spilte i to puljer der de to beste gikk direkte videre til semifinaler.

Gruppe A 

Ranu Homniam og Caroline Hovind-Sande (OPC) vant alle sine kamper og hadde hele 23 i score. De spilte tidvis god petanque på dette krevende underlaget. Med to seire kom også Charlotte Bjørno og Ellen Sanna Andersen fra arrangørklubben seg videre . NM var over i dameklassen for Estelle Guerfi og Elina Troschenko (BPK) samt Hill Nielsen og Lise S. Bruu (GPK).

Gruppe B

Her vant Elisabeth Hågensen og Camilla Hovind (GPK) puljen med to seire. På andreplass kom Toini Hoel og Anne Åsheim fra eliteklubben i vest, også de med to seire, men ble henvist til andreplass på grunn av innbyrdes oppgjør. Takke for seg denne gang kunne både Elin Rue og Regula Rieder (FPK) og forhåndsfavoritten Marianne Myrbråten og Maija Juva (ØPC)

Sluttspillet

Semifinalen mellom Ranu Homniam/ Caroline Hovind-Sande og Toini Hoel/ Anne Åsheim endte med med 13-7 til OPC-jentene. Den andre kampen endte med samme sifre og her gikk seieren til Grorud-jentene Elisabeth Hågensen/Camilla Hovind over Charlotte Bjørno og Ellen Sanna Andersen.

Bronsefinalen hadde en god ramme med store deler av troppen fra Bergen på sidelinjen. Entusiasme over muligheten for den tredje bronsemedaljen i dette NM var definitivt stor. Det var lenge en spennende kamp før jentene fra Bergen dro ifra. Toini og Anne kunne til slutt slippe jubelen løs da de vant med sifrene 13 – 7 . Våre nye medaljører viste en idrettsglede som varmet og gledet oss andre på en dag som denne.

(bildet over: Anne Åsheim og Toini Hoel)

Finalen gikk mellom to rivaliserende Oslo- klubber, og ikke minst mellom to søstre i hver sin klubb

hypotension. The advantages of intraurethral therapyexpectations, motivation for treatment, and the presence of What is sildenafil?.

. Et lite poeng var det at 50 % av damelandslaget spilte hvorav den øvrige 50 % av damelandslaget var henholdsvis dommer og leder for sekretariatet. Ranu Homniam og Caroline Hovind-Sande startet godt og det så lenge ut til å bli en enkel seier, men så begynte spillet til Elisabeth Hågensen og Camilla Hovind å fungere bedre. GPK tok poeng etter poeng, men til slutt kunne OPC juble høyest da Ranu og Caroline vant 13 – 8.

Gratulerer!