Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

46 spillere var påmeldte til Norgesmesterskapets skytekonkurranse. Et meget bra deltakerantall som var fordelt på åtte klubber. Best av dem alle var Økerns Trond Rekdahl. Han klarte å forsvare NM-tittelen fra NM 2011 og vant altså årets Norske Mesterskap i skyting.  Gratulerer!

Turneringen startet med kvalifisering umiddelbart etter at innledende kamper i Singel-NM var ferdig og man satte inn nye spillere etter hvert som man ble slått ut av singelturneringen . Det var av enkelte mye god skyting i kvalifiseringen, og resultatene forteller at det ble meget jevnt. Faktisk måtte fire spillere ut i omskyting.

Etter kvalifiseringen var de 8 beste spillere som følger:

1. Ronny Gudmundsen (32)
2

The advantages of penile injection therapy include broadthe time) Most times generic viagra online.

. Lisbeth Fossen (30)
3. Benny Bel-Lafkih (27)
4. Trond Rekdal (25)
5. Ole Rudshaug (24)
6. Hadi Khaddaj (22)
7. Kjell Hide (24)
8. J J Razaka (21)
8. Tom Johansen (21)

Under omskytingen om å komme med som åttende beste spiller trakk Tom Johansen det lengste strået.

Kvartfinaler i skyting gjennomføres der nummer 1 spiller mot nummer 8 og så videre.  Etter at kvartfinalene var ferdige var følgende spillere klare for semifinale:

Ronny Gudmundsen (6)
Benny Bel-Lafkih (38)

Fremragende skyting av Benny, som hadde god flyt hele veien. Ronny så derimot tidlig ut til å gi opp det hele.

Hadi Khaddaj (10)
Trond Rekdal (34)

Trond hadde kontroll på denne semifinale fra start og var egentlig ikke truet, men Hadi kjempet i stedet mot den andre tapende semifinalist. Den med best poengsum i semifinalen får bronsemedalje, og dette ga Hadi Khaddaj og Bergen Petanque Klubb tok en historisk medalje. Gratulerer Hadi og Bergen Petanque Klubb.

I finalen hadde Trond et forsprang hele veien og dro sakte men sikkert fra Benny, selv om som kjent mye kan snu seg helt til aller siste øvelse . Det snudde aldri: Trond vant finalen 27 - 19 og som første spiller i norsk petanquehistorie forsvarte Trond gullet i denne øvelsen. Med dette vant han sin smått utrolige femtende gullmedalje i NM.

Vi lar oss imponere – og gratulerer!