Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Norgesmesterskapene ble arrangert nok en gang i Oslo og ble dominert av Grünerløkka PK og Økern Petanque Club. De åpne klassene ble totalt dominert av VM-lagets spillere, og mest av alt Thieu Cong Bo.

(bildet over: Roger Støa, Leif Høgberg og ikke minst Thieu Cong Bo vant det aller meste under NM i 1998)

På fredag var det klart for singelspill og det stilte opp 37 spillere. Vinner ble Thieu Cong Bo (GPK) foran Hanne Arnesen (ØPC) med nok en VM-spiller på tredjeplass, Roger Støa (GPK). (bildet over, omvendt rekkefølge)

Lørdag ble det både arrangert dobbel for åpen klasse og for juniorer. I åpen klasse var det 33 lag. Grünerløkka med sine VM-spillere tok de to første plassene, med Thieu Cong Bo og Roger Støa foran Leif Høgberg og Øyvind Lind. Vegard Bjordal og Ole Chr . Hågensen kom på tredjeplass. I juniorklassen var det fem lag og norske mestere ble Steinar Næss og Thomas Bjørerud fra Økern Petanque Club.

Dameklassen ble totalt dominert av Økern Petanque Club som tok de tre første plasseringene. Det stilte åtte damelag og norske mestere ble Gunvor Berge, Lisbeth Bruu og Ellen Johansen. På andreplass kom Grethe Johansen, Hanne Arnesen og Ragnhild Dalen… Og husfreden var dermed sikret! På tredjeplass kom Ellen Andersen, Siw G . Rekdahl og Carina Anderson.

(bildet over: Per Aamodt, Odd-Erik Høye og Øyvind Bjordal måtte ta til takke med nest beste plass)

Det stilte 18 trippellag i åpen klasse og ble det seier til hele VM-laget samlet. Med dette tok Thieu Cong Bo sin tredje seier i åpen klasse under ett og samme mesterskap

the time) Almost How long does cialis take to work? A number of survey on attitudes to ED have been reported..

. Med seg hadde han Roger Støa og Leif Høgberg. På andreplass kom Valle Petanque. Laget som i disse år alltid spilte seg til finale i åpen klasse, besto av Odd-Erik Høye, Per Aamodt og Øyvind Bjordal. På tredjeplass kom OPC med Ronny Gudmundsen, Lars Bruu og Mohammed Zahri.


Husk at samtlige medaljevinnere finner du på petanque.no under menyvalget Historie.

Tidligere:
1997 - Grisejakt med stålkule
1996 - Alle vant i finalen
1995 - Hjemmefavoritter i striper
1994 - Lisbeth gjør sitt inntog
1993 - Bruus aller beste