Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Hva gjør man når man får beskjed om at en rankingturnering avlyses? Jo, man kaster seg rundt, ringer de som ringes skal, og stiller opp med egen turnering. Ronny Gudmundsen lot spillesuget ta overhånd og ønsket sommeren velkommen på forskudd, da han inviterte til Hellerudsletta lørdag 26. mai.

Med litt hjelp lot det meste seg gjøre. Manglende kiosk ble som en bagatell å regne. Medbrakt niste og fryst vann i flaske holdt i lange baner.

19 trippellag er et fint antall forholdene tatt i betraktning.  Lagene trakk sin egen plass i gruppespillet ved registrering, oppsettet var laget på forhånd. Dette gjorde sekretariatjobben langt enklere og raskere, en nødvendighet ved en slik anledning når planleggingen måtte gjøres på langt kortere tid enn til vanlig.

(bildet over: Primus Motor Ronny Gudmundsen tar seg en velfortjent hvil innimellom slagene)

Tre grupper med fem lag, og en gruppe med fire lag. To fra hver gruppe gikk så videre til sluttspillet. Resultatlisten taler for seg selv, her var det en del overraskelser.

- Og det var det også for de mange som ikke tidligere har spilt på Hellerudsletta. Når vi tenker oss om, var det nok stadig overraskelser. Man kunne se seg ut et passende nedslagsfelt på forhånd, vri hånden akkurat slik man ønsket, farten var tilpasset til det ypperlige, hånden slapp kulen, kulen fant nedslagsfeltet, og… kulen føk i helt feil retning og lenger enn langt . Man kunne ikke bli oppgitt, ikke bli irritert og heller ikke forbanne underlaget . Man kunne ikke annet enn å smile, le og se på at det samme skjedde alle andre. Noen i mindre grad enn andre, selvsagt, for her gjelder det å tilpasse seg mest mulig og ta høyde for at det meste kan skje. Rolige legg med passe bue og skudd rett på kule. Jern mot jern.

Vanskelig, joda, men mest av alt utfordrende i svært positiv forstand

the time) AlmostTotal score 5-10 (severe); 11-15 (moderate); 16-20 (mild); 21-25 (normal). buy viagra.

. Vi gleder oss virkelig til NM, som skal arrangeres nettopp på disse banene 15.-17. juni.

Mange Økern-lag kjempet seg videre til sluttspillet, men for de aller fleste endte ferden nettopp der. Eneste unntaket var turneringssjefen selv, Ronny Gudmundsen. Han spilte sammen med sine landslagsgruppekollegaer Roger Johansen fra HPK og Benny Bel-Lafkih fra GPK.

(bildet over: 1. plass: Roger Johansen, Ronny Gudmundsen og Benny Bel-Lafkih)

Det skulle vise seg å bli en real suksess: helt til topps! Som gruppevinnere tapte de kun en kamp, og møtte Økernjentene Hanne Arnesen, Marianne Myrbråten og Maija Juva i kvartfinalen. 13-6 i disfavør Ronnys klubbkollegaer. I semifinalen vant Ronny, Roger og Benny overbevisende nok 13-0 over OPCs Ulf Lundby og Follos Mustapha Djebrouni og Michel Rey.

(bildet over: 2.plass: Simohamed Menzhi, Olivier Nadreau og Jean Jacques Razaka)

Motstanderne i finalen ble et rent OPC-lag: Jean Jacques Razaka, Olivier Nadreau og Simohamed Menzhi. Ingen store seiere, men likevel meget godt spilt av Jean Jacques og co. I kvartfinalen ble det 13-10 mot landslagsgruppens Johnny Skjørberg, Kjell Rune Karlsen og Tom Johansen. I semifinalen ble det 13-10 mot vestfoldingene Geir Høistad, Peter Häring og Odd Reidar Gullbrandsen, en kamp tilskuerne aldri trodde skulle ta slutt. Og i finalen ble det, ja nettopp, 13-10. – Dessverre for OPC, i feil rekkefølge. Gratulasjoner til Ronny, Roger og Benny!

(bildet over: 3.plass: Peter Häring, Geir Høistad og Odd Reidar Gullbrandsen)

Bronsefinalen ble langt raskere ferdig enn finalen. Odd Reidar og Geir fra HPK spilte sammen med Peter fra Vika og vant enkelt 13-3 mot OPC/Follo-laget bestående av Ulf, Mustapha og Michel. Veldig hyggelig å konstantere at iherdig trening i Vestfold gir slike resultater!

(Se hele resultatlisten)

Takk for en veldig fin dag, Ronny og medhjelpere!


Foto: Signe Hovind

Tekst: petanque.no