Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Norgesmesterskapet i 1995 fant sted på Linderudbanen i Oslo . I artikkelen under serverer vi lite tekst men desto flere bilder.

(bildet over: Freddy Bruu, Trond Rekdahl og Erik Johansen vant bronsefinalen i åpen trippel)


(bildet over: Bror Bøhler, Gjermund Røren og Finn Avgdahl, den gang Ringerike og Hole Petanqueklubb, ble nest best i åpen trippel

Til glede for forbundsstyret og resten av Petanque-Norge ble årets Norske Mesterskap nok en gang gjennomført med rekorddeltagelse. Selve mesterskapet ble gjennomført på Linderudbanen i Oslo, 11. – 13. august. Det var 46 deltakere i singelmesterskapet. Dobbelmesterskapet ble gjennomført med 41 lag og det var 5 lag i juniorklassen . Trippel i åpen ble gjennomført med 26 lag og til slutt ble det spilt trippel for damer med 8 lag.


(bildet over: Camilla Hovind-Sande, Ingri Hauger og Signe Hovind endte på 3.plass i dame-trippelen

For tredje år på rad vant Bo Thieu-Cong fra Grünerløkka NM-tittelen i singel. Bo vant også dobbel sammen med Roger Støa. I trippel åpen vant Larry Young, Mohammed Zahri og Jean Jacques Razaka fra Boulejolie

evaluation of ED.• "When did your erection problems begin?" "Please generic viagra online.

. Trippel for damer ble en seier til jentene fra Økern med Grethe Johansen, Hanne Arnesen og Lisbeth Fossen.  Junior- seieren gikk til Lars Bruu og Kim Ødegård fra OPC og R&H.

 
(bildet over: Premiepall singel: Trond Rekdahl (3), Thieu-Cong Bo (1) og Roger Støa (2)) 

(bildet over: Bjørn Vidnes og Gunvor Berges deltakelse i åpen dobbel holdt til nest-beste plass)


Husk at samtlige medaljevinnere finner du på petanque.no under menyvalget Historie.

Kommer: 1996


Tidligere:

1994 - Lisbeth gjør sitt inntog

1993 – Bruus aller beste