Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

(bildet over: Erik Johansen, Freddy Bruu og Tom Rustad, Signe Hovind, Ingri Hauger og Maija Juva)

Petanque.no lader opp til NM med tilbakeblikk på gamle mesterskap. Her kan vi sammen tenke tilbake på gode opplevelser og kanskje dra litt på smilebåndet av hvor unge vi en gang var…

Vi starter serien med mesterskapet i 1993, ett mesterskap som i ettertid har blitt husket som familien Bruus aller beste.

De norske mesterskapene ble arrangert av Norges Petanque Forbund med Økern Petanque Club som teknisk arrangør. Det var stor deltakelse, faktisk den største som hadde vært under de norske mesterskap så langt.

Det var en (eller flere) spesielle hendelser under dette mesterskap. Det var minst ett medlem fra familien Bruu i alle finaler og Thieu Cong Bo viste seg for første gang virkelig frem i mesterskap. Singelmesterskapet gikk av stabelen på fredagen og det var rett i overkant av femti deltakere. Vinner ble Thieu Cong Bo som den gang representerte GPK. Der vant han over første Bruu, som den gang hadde fornavn Lars.

Dobbelmesterskapet gikk samtidig på lørdag både for junior og i åpen klasse. I åpen klasse vant Rune Kristoffersen og Oddvar Karlsen fra Follo

Diabetes mellitusabout that? buy viagra online.

. Laget de slo i finalen var Bruu nummer to med fornavn Svein, som spilte sammen med Fredrik Nergaard fra OPC. I juniorklassen ble det seier til Ellen Johansen (ØPC) og Ingri Hauger (OPC) . Her var det Lars Bruu som tok sin andre sølvmedalje og familiens tredje til nå i mesterskapet. Lars spilte med sin fetter Truls Pedersen i denne juniorfinalen.

(bildet over: unge og lovende Lars Bruu)

På søndag ble det spilt norgesmesterskap i trippel, både i åpen klasse og for damer. I dameklassen vant Maija Juva, Ingri Hauger og Signe Hovind fra OPC . Her tok familien Bruu sin fjerde sølv, denne gang var fornavnet Lise som spilte sammen med Hill Nielsen og Ragnhild Dalen. Det kunne riktignok fort blitt gull til familien Bruu i damefinalen: 13 – 12. Dette ble Ingris andre gull i mesterskapet. Maija Juva og Signe Hovind tok i 1993 sine første av mange norske titler. I åpen klasse ble det endelig seier til familien Bruu og her var det Freddy som tok tittelen sammen med Erik Johansen og Tom Rustad fra ØPC. På andre plass kom brødrene Karlsen, Oddvar og Lars, som hadde med seg Kjell Hide.

Neste gang: 1994 – Lisbeth Fossen gjør sitt inntog