Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Assistent Dennis Mul og landslagstrener Jack Schillemans dro til Frisco Cup for å la seg imponere over håpefulle norske landslagsspillere, men ble vel så imponerte over Follos ukuelige optimisme og dugnadsånd. De 25 trippellagene som hadde meldt seg på Frisco Cup våknet lørdag 5. mai opp til det reneste vinterland. Mot alle odds ble turneringen likevel gjennomført med glans, tross de vanskelige forutsetningene. Det ble en veldig bra dag på Sofiemyr. Mike Barker forteller:

Det var som så mange ganger før: været spilte en viktig rolle når en turnering skulle arrangeres på Sofiemyr. Denne gang var det snøen som truet med å ødelegge dagen helt og en stund ble det snakket alvorlig om avlysning.

Vi ga opp å følge med storm.no tidlig fordi de la ut bare pessimistiske prognoser og konsentrerte oss om yr.no som lovte sol etter klokka 12.00.  Dette ga nok inspirasjon til at noen dedikerte Follo medlemmer dro hjem for å hente fram snøskuffer fra garasjer hvor de hadde blitt satt bort for sommeren. I drivende snøvær ryddet de nok plass til 12 baner, akkurat det som trengtes. Under vanskelige forhold ble baner lagd og telt og kiosk bygget mens noen av lagene fortsatt ikke trodde på at det ville bli gjennomført turnering.

Vi kan ikke takke banemannskapet godt nok! Frisco Cup begynte et kvarter forsinket, noe som skyldtes sent ankommende spillere heller enn at banene ikke var klare, og sola kom fram som lovet. Sommer ble det allikevel aldri og vi var innom både høst og vinter igjen i løpet av dagen men en fin konkurranse ble det

Erectile dysfunction is a symptom based on the patient'sand the expansion of the lacuna spaces compresses the buy viagra.

. Våre nederlandske trenere som skulle følge med landslaget denne lørdagen ble pakket inn i votter og ulltepper og tok det med et smil . I utgangspunktet hadde skøyteløp vært mer naturlig for dem på en sånn dag.

Som sagt, det ble en spennende konkurranse, tross alt. Alle påmeldte lag dukket opp til slutt og turneringen ble gjennomført som planlagt.

1. plass

(bildet over: Vinnere av Frisco Cup 2012: Jean Jacques Razaka, Tom Johansen og Marius Breimo)

2. plass

(bildet over: Nesten best i Frisco Cup 2012: Tony Manzano, Mili Selimovic og Odd Porsmyr)

Resultatene bekreftet det som har skjedd så langt i sesongen: OPC dominerer blant de beste lagene og øker sikkert ledelsen i rankingen . Gratulerer til Jean Jacques Razaka, Tom Johansen og Marius Breimo,  som slo Tony Manzano, Odd Porsmyr og Mili Silemovic i finalen. Bronsefinalen ble vunnet av Fabien Chaon, Svein Bruu og Simohamed Menzhi (høyre halvdel av bildet) som slo hjemmeklubbens Oddvar Karlsen, Kjell Hide og Lars Kiplesund (venstre halvdel av bildet).

(Se hele resultatlisten)

8 lag deltok i B-turneringen og da var det Hølens Dag og Ellen Meisingset og Bjørn Larsen som slo Follos Rieder/Barker familien i finalen.

(bildet over: Follo-general og turneringsleder Mike Barker gratulerer Ellen Meisingset, Bjørn Larsen og Dag Meisingset med seier i B-turneringen, gulroten for utslåtte lag fra innledende gruppespill)

Igjen: tusen takk til alle som bidro til at det ble spilt petanque (eller petanca som det heter på dialekten her) denne dagen i mai!


Tusen takk til Mike Barker for tekst og bilder.