Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Hele 18 dobbellag møtte frem til årets turnering, lørdag 14. april. Det var en del uro angående været da det i utgangspunktet ikke var så lysende utsikter. Sesongåpningsværet var jo ikke ønsket i reprise. Dagen kom og Melsomvik viste seg igjen fra solskinnsiden.

For anledningen så viste igjen Stokke Kommune oss velvilje og lånte oss plass til noen ekstra baner på parkeringsplassen. Det takker vi for. Holmestrand Petanque Klubb bistod med gode råd og ekstra score-boards

IS IT SAFE FOR THE PATIENT TO RESUME SEXUAL ACTIVITY?in the erection pathway, an arterial disorder, as in What is sildenafil?.

. Petanque.no er greie og gir en fin presentasjon med veibeskrivelse på hjemmesiden.  Takk. Kiosken var vel bekvinnet og etter gruppefoto var det bare å sette i gang.

I år som i fjor var det ulisensiert turnering, men det hindret allikevel ikke høyt rankede spillere å delta. Kl. 10:00 Begynte spillet og det var satt av 55 minutter til hver kamp.

I femtiden begynte finalen . Denne dagen tilhørte tydeligvis to meget dyktige jenter, nemlig Ranu Homnian og Signe Hovind ifra Oslo Petanque Club (OPC). Bjørn Arne Nordhagen og Johnny Skjørberg Fra Holmestrand Petanque klubb (HPK) møtte to revansjelystne jenter. Etter en meget spennende finale sto det klart at her er det “girl power” Det var bare å bukke!

Bronsefinalen ble en affære menn i mellom . Erik Brunsell og Svein E. Olsen fra Tønsberg Turn (TT) møtte Arne Olsen og Roger Johansen HPK.  Her gikk bronsen til HPK.

(Se hele resultatlisten)

1.Premie var sponset av den lokale keramikeren Dag Hognestad, RM og Color Line. (Billetter)
2.Premie fra RM og Color Line (Billetter)
3.Premie fra Color Line (Billetter)

(Bildet over: Øystein Bråten og Peter Häring)

Vika Petanque Klubb takker alle fremmøtte for en flott dag med mange glade og hyggelige deltagere. Neste år regner vi med at det blir lisensturnering. Nå har vi øvd oss så vi er klare for at flere kan komme og vil oppmuntre til å skaffe lisens.


Tusen takk til Helge Angell-Petersen for tekst og bilder.