Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Våren kom tidlig til Oslo og alt lå an til en etterlengtet Sesongpremiere 2. påskedag, i Frognerparken badet i vårsol. Sistnevnte glimret med sitt fravær, men det stoppet ikke de påmeldte. Endelig er vi i gang!

Dagen startet jo så bra; det var opphold og grå himmel kl 07.00, men innen vi var på plass i parken hadde himmelen åpnet sine sluser; riktignok bare på gløtt foreløpig.

Det sier mye om hvor spillesugne vi alle er, når det til tross for en elendig værmelding var påmeldt 36 lag, og alle som en dukket opp. Mange hadde tatt turen til Frognerparken denne fuktige aprildagen: et lag fra Bergen (som meldte om at det var sol i sine hjemlige trakter), lag fra Holmestrand, Vika, Son, Fredrikstad og alle klubbene rundt Oslo . Vi satte også stor pris på å ha hele fire juniorer på banen i går; Vilde Berge Vidnes fra OPC, Herman Støa fra ØPC samt Emil Kopperud og Gabriel Gjengstø Bel-Lafkih fra GPK.

Foto: Bergenserne Berit Sæbø, Kenneth Larsen og Hadi Khaddaj har vært ute en regnværsdag før...

Alle de fremmøtte stemte i bursdagssangen for Johnny Skjørberg, som feiret rundt tall. Større bursdagskor er ikke mange forunt; hele 108 spillere!

Turneringen startet med 3 runders gruppespill på tid; der de ni gruppevinnerne gikk videre, sammen med de sju beste toerne. Turneringsledelsen ba til alle høyere makter, men hadde ikke værgudene på sin side; istedenfor bedre vær ble det heller litt verre. Men, for å trekke frem det positive så ble vi jo da i hvert fall ikke forstyrret av altfor mange barn på lekeplassen, eller store mengder nysgjerrig publikum.

(Vi hadde i stedet en løpsk rottweiler som var helt i hundre og gjerne skulle lekt med alle ballene hun så. Takk for all hjelp med å få henne fjernet fra banen)

Dagens første Fanny kom fort og brutalt allerede i første runde, og som premie for denne noe tvilsomme æren fikk hele laget hver sin Fanny-gris. Kun en av spillerne kom frem for å motta denne gaven…

Grunnet været var deltagelse i B-sluttspill helt frivillig, og noen valgte å dra hjem til en varm dusj, mens andre ønsket å bli enda litt våtere først

psychological status. However, due to the huge diversity of cialis generic abnormalities.

. B-sluttspillet ble til slutt vunnet av Jean-Jacques Razaka, Rolf Finstad og Thor-Arne Smestad, etter at de i finalen slo Oddvar Karlsen, Atle Smeby og Rune Kristoffersen. Vi gratulerer, og takker for god innsats til siste kule.

A-sluttspill

Noen klubber har jo gått hardere ut enn andre, med ambisjoner om å ”tapetsere pallen” på turneringer og sanke rankingpoeng. Dere kommer vel kanskje sterkere tilbake utover i sesongen? Vi unnlater å nevne navn; og nøyer oss med å slå fast at fallhøyden er stor.

Det var flere som testet nye lag under sesongpremieren med tanke på den forestående kval til Veteran- EM, og fra ”under tak” så det ut til at spillet hos de fleste fløt bra og stemningen i alle lagene var god.

Foto: En stor paraply er viktig for samholdet innad i lagene. OPCs "styrelag" Momo Zahri, Ulf Lundby og Lars Bentsborg holder sammen i tørt og vått.

Ett eneste rent damelag stilte på startstreken i går, og for Lisbeth Fossen, Hanne Arnesen og Ranu Homniam gikk veien helt til kvartfinalen, der de måte bite i den våte grusen for Ståle Baksetersveen, Signe Hovind og Maija Juva. Vi gratulerer damene med formidabel innsats, og gleder oss til å se dem enda lenger i neste turnering.

For å komme oss hjem før syndefloden ble også semifinalene spilt på tid . På den tørreste delen av banen spilte Maija, Signe og Ståle mot Larry Young, Morten Torp og Odd Porsmyr, og Mohammed Zahri, Lars Bentsborg og Ulf Lundby møtte Marius Breimo, Bo Con Thieu og Simohamed Menzhi. OPCs rene styre-lag kjempet seg frem til den ene finaleplassen, og møtte team Larry, mens bronsefinalen sto mellom Team Ståle og Team Marius.

Noen hadde kanskje ønsket at også finalen ble spilt på tid, men etter mange ett-poengsrunder gikk Team Larry omsider seirende av banen (i tett sluddvær), mens team Marius kapret den siste pallplassen.

Foto: Vinteren har vært suksessrik og det bare fortsetter! Larry Young, Morten Torp og Odd Porsmyr seiret i sesongens første uteturnering.

Dagen sett under ett

Dette var første gang vi hadde forhåndspåmelding til Sesongpremieren, og dette fungerte helt strålende. Alle som ville spille hadde tatt kontakt innen annonsert frist, og vi fikk laget oppsett tilpasset antall lag.

Det ble også i år donert til kiosken, der vi kunne tilby nysmurte baguetter, pastasalater, kaker, muffins og boller, samt kald og varm drikke. Varm kakao og kaffe var uten tvil kioskens mest populære salgsvare i går.

Været til tross var dette som alltid en veldig hyggelig turnering, og alle var i godt humør hele dagen, uansett resultater.

(Resultatliste)

Turneringsleder takker samtlige spillere som gjorde dagen til en flott opplevelse.

Foto: Turneringsleder (og skribent) Caroline Hovind-Sande hadde full kontroll både i sekretariat og bevertningen.

OPC ønsker å takke Deja Vu, Trikken, Dolly Dimples og Ernst & Young for premier og støtte.
Takk også til Morten Torp og Marius Breimo som var dagens dommere.

Sol og varme er allerede bestilt til 1. april neste år.


Tekst: Caroline Hovind-Sande