Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

VM er endelig i gang på ordentlig. Norge har spilt sin første kamp, denne mot Madagaskar.

Norge - Madagaskar 4-13

Neste kamp er mot USA. Vi venter spent på resultat!


Norge er der de skal være: i siget!

Norge -  USA 11-3

Vi slo USA 11-3. Nå skal vi møte Singapore og deretter er det lunsj. Tror Lisbeth skal skyte runde 2 etter lunsj. (SMS kl. 10:30)


Singapore ble for sterke for Norge . Det ble tap, sifrene er fremdeles ikke bekreftet. Satser på langt bedre nyheter etter lunsj!

Norge - Singapore 3 - 13

Tapte mot Singapore nå. Lunsj. (SMS kl. 11:50)


Ny gladmelding:

Norge - Sveits 9 - 7

Vi slo Sveits!!! (SMS kl

5Apomorphine, a dopaminergic agonist acting at theadministration and relative cost. What is sildenafil citrate?.

. 15:00)


Da er vi direkte i åttendels i Coupe de Nations. Sverige og Danmark spiller skillematch for å få være med i Coupe de Nations… Hehe. Foreløpig er vi bedre enn begge! (SMS kl. 15:30)


Petanque.no kommenterer:

Hva betyr dagens resultater for Norge?

De 16 beste gikk til A-sluttspill . Norge manglet noen få poeng for å klare det med sine 2 seire og 27 – 36 i score poeng. Norge ble med dette den 23. beste nasjonen etter innledende runder. Den 16. beste nasjon hadde også 2 seire men en score på 27 – 28. Det var tett, men holdt altså dessverre ikke til A-sluttspillet i VM.

I Coupe de Nations (mesterskapets B-turnering) ble Norge direkte kvalifisert som en av de 8 beste nasjoner, (plass 17. – 24.) etter innledende runder. Resterende lag måtte ut i en ekstra kamp for å komme ned til 16 lag. Alt i alt en god plassering for Norge etter innledende runder. Om det er noen trøst ble vi beste nordiske lag etter de første fire kamper.

I første kamp for Norge i Coupe de Nations skal vi møte England som vant sin kamp over Bulgaria med 13 – 0 for å komme videre. Skal vi tolke tyrkiske nettsider tror vi denne kampen går i morgen. Både svenskene og danskene kom videre til Coupe de Nations etter å ha vært i gjennom en kvalifiseringskamp.