Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Ronny og Charlotte, Atle og Marius

Utendørssesongen er over, men ingen grunn til fortvilelse eller legge kulene på hylla. Lørdag 1. oktober innviet Vestbyhallen innendørssesongen med Terje Bratlies minneturnering. Påmeldingslisten ble tidlig fulltegnet og 16 dobbellag stilte til start.

En fin blanding spillere: unge og ikke fullt så unge, meriterte og ikke fullt så meriterte. Dugnadsgjengen hadde som vanlig forberedt hallen til storinnrykk og lørdagen ble ikke overraskende en fin dag på banen.

Mike Barker og Ole Skorbakk stod i bresjen arrangørmessig, og vi lar sistnevnte oppsummere det hele:

Terje Bratlies Minneturnering 2011

Runde 1
Etter første runde ledet Morten Sørensen/ Tomas Finne etter en Fanny mot Thor Arne Smestad /Rolf Finstad. Rolf stilte med krykker og det gjorde leggingen vanskelig.
Ronny/Charlotte spilte mot Atle/Marius i første runde. Det ble en jevn kamp som endte 13-11 i favør Ronny/Charlotte. Begge disse lagene spilte seg fram til finalen i løpet av dagen.

Runde 2
Morten /Tomas vant kampen mot Vidar/Tony og beholdt ledelsen.
Inge Aabol /Willy Mørkhagen vant kampen mot Kitta/Reidun 13-3 og klatret opp til 2. plass.
Oddvar/Rune møtte Ronny/Charlotte. Kampen endte 13-2 i favør Oddvar/Rune, og det sendte Ronny/Charlotte ned på en 12. plass. Vinnerne av Monrad 2010, Benny /Gabriel, vant kampen mot Marius Wang/Mike Barker, og meldte seg på i kampen om sluttspill med en 4. plass.

Runde 3
Oddvar/Rune avanserte til en 2. plass ved å vinne 13-2 mot Benny/Gabriel som dermed havnet på en 8. plass etter tredje runde.
Ronny/Charlotte vant sin kamp og tok poeng og +3 score i kampen mot Thor Arne/Rolf. Dermed avanserer Ronny/Charlotte til en 7. plass etter tredje runde.
Atle Smeby og Marius Breimo beholder 5. plassen etter et jevnt oppgjør (13-11) mot Morten Torp og nykommer Jim Pettersen.

Resultat etter 3.runde Monrad

1. Morten Sørensen, Tomas Finne
2. Oddvar Karlsen, Rune Kristoffersen
3. Inge Aabol, Willy Mørkhagen
4. Vidar Hauger, Tony Manzano

Runde 4
Morten Sørensen og Tomas Finne møtte Oddvar og Rune i denne runden, og begge lag hadde vunnet de tre første kampene. Oddvar /Rune vant kampen 13-6, og var med dette det eneste laget med fire poeng etter innledende Monrad. Inge og Willy møtte Atle og Marius. Atle/Marius vant hele 13-1, og sikret seg dermed plass i semifinalen. Vidar og Tony møtte Reidun/Kitta. Damene vant dette oppgjøret og dermed ble det ikke semifinale på Vidar og Tony.
Fra en syvendeplass etter tre runder spilte Ronny & Charlotte seg opp til en fjerdeplass og sikret seg dermed den fjerde plassen i semifinalen.

1. Oddvar Karlsen, Rune Kristoffersen
2. Morten Sørensen, Tomas Finne
3. Atle Smeby, Marius Breimo
4. Ronny Gudmundsen Charlotte Bjørno

(Se Monrad-listen) (Se Resultatliste med finale- og plasseringskamper)

Ronny og Charlotte, Atle og Marius

Finale
Finalen ble en kamp mellom Atle/Marius og Ronny/Charlotte. Atle og Marius kom best i gang, og ledet 8-0 før Ronny og Charlotte begynte å ta score. De jobbet seg opp til 3-8. Så sviktet forsvaret til Ronny og Charlotte, og Atle og Marius lot seg ikke be to ganger. De la inn fem kuler og dermed var finalen over.

Tomas og Morten, Rune og Oddvar

Bronsefinale
Oddvar og Rune kom best i gang, og ledet 9-1 før Morten og Tomas begynte å ta flere scorepoeng. De klarte å kjempe seg inn i kampen, og til slutt var stillingen 12-11 til Morten/Tomas. I siste runde var Morten uheldig med sine legg, og de spilte seg tomme. Rune hadde dermed muligheten til å skyte for to score, traff og sikret seg bronseplassen.