Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Slik som under NM ble det mye nesten til Østkanten. Det ble ingen gull til UAB-gutta som måtte nøye seg med sølv og bronse. Slik skulle det også gå i petanque.no sin uhøytidelige konkurranse i forkant av mesterskapet. Det skulle bli en Økern-spiller som gikk helt til topps… 


Reglene var enkle: alle som ville kunne gjette hvem som kom på de tre beste plasseringene i alle NMs øvelser utenom dobbel for junior. Klarte man alle tre riktig fikk man fem poeng, tre poeng for riktig vinner, to poeng for riktig 2.plass eller 3. plass, og ett poeng for riktig navn uavhengig av plassering blant de tre beste. Mange petanquespillere mener mye og vet enda mer. Petanque.no sin redaksjon er blant disse uten at redaksjonen kunne true de beste tipperne. Av hensyn til oss selv utelukker vi våre resultater og konsentrerer oss heller om de reelle deltakerne...

24 petanquespillere deltok i konkurransen. Ingen gikk poengløse ut av konkurransen. Ni klubber var representert, og hele 8 av deltakerne var fra UAB. En besvarelse ble levert inn uten navn og klubb. Herr eller Fru Navnløs Klubbløs fikk for øvrig ni poeng, og med delt ellevte plass slapp redaksjonen å bedrive detektivarbeide.

Ni poeng var lite i forhold til konkurransens soleklare vinner Maija Juva. NM gikk ikke helt hennes vei dette året, men 1.plass i NMs tippekonkurranse er intet å forakte! Gratulerer!


Maija Juva har høstet fem gull og to sølv fra dameklassen i Norgesmesterskapet i petanque. Hun stopper riktignok ikke der: som en av få kvinner har hun tatt medaljer også i de åpne klassene i NM. Sølv i åpen trippel og bronse i singel

• "What has been your partner's reaction to yourmedications such as yohimbine have been utilized generic viagra online for sale.

. Hennes kvaliteter på banen har ikke minst gitt henne 98 landskamper samt 40 landskamper i veteranklassen. I sistnevnte kan hun attpåtil vise til to bronsemedaljer. I Dame-EM 2010 stilte Maija som Norges håp i skytekonkurransen. Hun hamret inn 27 poeng, som på dette tidspunkt var det beste resultatet noen nordmann har prestert i EM eller VM.
 
Nasjonalt er hennes beste plassering på rankinglister sammenlagt 4. plass, og hun har flere ganger vært beste kvinne i denne sammenheng.

- Tippekonkurransen fikk altså en meget verdig vinner i Maija Juva!

Heder og berømmelse skal også 2. og 3. plass få:

Robert Pettersen

Hans første medalje fra NM var som Son-spiller. Siden den gang har han som UAB-medlem tatt 4 gull i NM: en i singel og tre i trippel. Av andre valører har han en sølv i trippel og en bronse i trippel og skyting. Robert pyntet dessuten på sin medaljesamling fra NM i år, med sølv i trippel. Under Nordisk i Frognerparken i mai passerte han den magiske grense på 100 landskamper. To ganger har han havnet på andreplass i rankinglisten, samme plassering som i vår tippekonkurranse. – Så nærme…!

Andre Erdahl

Andre er vokst opp på petanquegrusen. Som landslagsspiller fikk han 12 kamper for Norge under Nordsjø i Fredrikstad 2006, og har i tillegg 34 juniorlandskamper. Sin beste plassering fra rankingen er en sjetteplass . Under NM har Andre gjort det godt før med sitt gull i juniorklassen, samt sølv både i singel og trippel. Bronse har han i dobbel og trippel… og i tippekonkurransen.

Disse hadde vi størst tro på (kun antatte vinnere)

Singel
(9) Ole Hågensen
Benny Bel-Lafkih
Lars Bruu lars
Trond Rekdahl
Peter Häring
Roger Johansen
Krister Janson
Robert Pettersen
Larry Young

Skyting
(14) Ole Hågensen
Benny Bel-Lafkih
Bjørn Arne Nordhagen
Kjell Rune Karlsen
Roger Johansen
Trond Rekdahl

Dobbel Åpen
(13) Benny Bel-Lafkih, Robert Pettersen
Ole Hågensen, Lars Bruu
Ronny Gudmundsen, Roger Støa
Trond Rekdahl, Tom Johansen
Gunn Trine Hansen, Odd Reidar Guldbrandsen
Lars Gunnar Lingås, Geir Høistad
Roger Johansen, Kjell Rune Karlsen

Dobbel Damer
(13) Ellen Sanna Andersen, Lisbeth Fossen
Camilla Hovind, Caroline Hovind-Sande
Kari-Lill Arnsen, Annemarie Barker
Estelle Guerfi, Elina Troscenko
Blanke stemmer
Siri Sanna Ingebrigtsen, Marianne Myrbråten
Anne Åsheim, Estelle Guerfi

Dobbel Veteran
(10) Thor Arne Smestad, Rolf Finstad
Per Aamodt, Odd Erik Høye
Birger Hansen, Jan Øivind Lønn 
Morten Groth, Gjermund Krogstad  
Eli Andreassen, Svein Bror Andreassen 
Edit Andersen, Dag Andersen 
Harald Tronrud, Oddvar Pettersen 
Helge Skjørberg, Hans Erik Røneid-Hansen

Trippel
(8) Benny Bel-Lafkih, Magnus Utgård, Robert Pettersen
Ole Hågensen, Lars Bruu, Andre Erdahl
Ronny Gudmundsen, Tom Johansen, Trond Rekdahl
Johnny Skjørberg, Bjørn Arne Nordhagen, Kjell Rune Karlsen
Roger Johansen, Francois Soto og Ståle Baksetersveen
Camilla Hovind, Caroline Hovind-Sande, Lars Hovind-Sande


Premie går, som tidligere meldt, til vinneren . Premien er under produksjon, og vinneren vil bli informert nærmere pr. epost.