Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Nok en gang står kommende helg i petanquens teg.  Her kan man velge og vrake i turneringer på begge sider av Oslofjorden. - Eller gjøre som mange, velge å spille både lørdag og søndag. Vi minner om at begge turneringene denne helgen er rankingturnering. 

Oscarsborg Open
 

Helgen starter med klassiske Oscarsborg Open. Turneringen gjennomføres i trippel lørdag 11. juni klokken 10.00 med påmelding på banen senest klokken 09.30. Denne turneringen er for mange blitt et av årets virkelig store høydepunkter. I vakre og historiske omgivelser arrangerer Drøbak Petanque Klubb sin nå tradisjonelle turnering.

Se egen INVITASJON.
 
Turneringen starter med en kort båttur der båtene går i skytteltrafikk før oppstart, en båttur som alltid viser glade og forventningsfulle spillere.  Deretter starter spillet som for de beste varer til litt ut på kvelden der båten tar oss tilbake til fastlandet. Utfallet de seneste år i Drøbak har ofte blitt noe uventet, så er det bare å møte opp og la det bli god petanqueatmosfære også i år på øya over alle øyer. (artikkel 2010)

Festivalturneringen
 

På søndagen drar vi til Vestfolds petanquehovedstad: Holmestrand. HPK arrangerer tradisjonen tro Festivalturnering. Turneringen gjennomføres i dobbel. Dette har de senere år vært en lisensfri turnering, men er i år også blitt rankingturnering. Kommer det nok juniorlag, arrangeres det egen turnering for juniorer parallelt med hovedturneringen. Oppstart er klokken 10.00 med seneste påmelding klokken 09.30. Kjenner vi Formann Paulsen rett er butikkhyllene i Holmestrand rensket for premier.

I 2010 gledet det at Tønsberg Turnforening endelig kom ut av sin egen lille andedam. Hele tre lag stilte opp fra TT og slo fra seg også resultatmessig. Håper det stille mange lag også i år. (artikkel)
 
Grusen på Gausen er blitt allemannseie for alle som spiller petanque i Norge. Flere NM i tillegg til Nordisk Veteran er blitt avholdt på Gausen, i tillegg til to rankingturneringer i året. - Frognerparken har virkelig fått konkurranse i kampen om å tituleres Norges petanquesentrum.

Ha en fantastisk petanquehelg!Tidligere vinnere i Drøbak:
 
2010
 
1. Lars Bentsborg - Ulf Lundby - Ole Skorbakk, DPK
2. Gjermund Røren - Krister Jansson – Steinar Andersen
3. Larry Young - Leif Høgberg - Thieu Cong Bo
4. Benny Bel-Lafkih - Rune Fuglesang - Marius Breimo
 
2009
1. Lars S. Bruu - Benny Bel-Lafkih - Jean-Jaques Razaka
2. Ståle Baksetersveen - Roger Johansen - Francois Soto
3. Ole Chr. Hågensen - Andre Erdal - Christine Tyldum
4. Lisbeth Fossen - Ronny Gudmundsen - Tom Johansen
 
2008
1. Pierre Espic - Olivier Nadreau - Manh Oang
2. Bjørn Kopperud - Vidar Hauger – Thieu Cong Bo
3. Michael Barker - Morten Groth - Dag Nygaard
4. Tore Larsen - Bjørn Larsen - Kjell Ausland
 
2007
1. Lars S. Bruu - Mohammed Zahri - Lars Bentsborg
2. Rolf Finstad - Tor Arne Smestad - Pål Nordby
3. Mili Selimovic - Jan Slevigen - Knut Lomsø
4. Gilbert Lara - Anne Møller - Inge Ruth Aabol
 
2006
Ikke arrangert
 
2005
1. Rune Fuglesang - Michael Barker - Mario Rodriguez
2. Arne Bergmål - Tore Larsen - Rolf Finstad
3. Stephane Guillemenot - Robert Pettersen - Tom Johansen
4. Odd Porsmyr - Mili Selimovic - Vidar Hauger
 
2004
1. Larry Young - Bror E. Bøhler
2. Elisabeth Hågensen - Jan Slevigen
3. Tom Johansen - Jean-Jacques Razaka
4. Stephane Guillemenot - Marius Breimo
 
Tidligere vinnere av Festivalturneringen

Vi beklager! Petanque.no har dessverre ikke listen over tidligere vinnere klar, men det er satt i gang søk i riksarkivet og vi kommer tilbake med den ved neste naturlige korsvei…