Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Siden 1992 har Oslo Petanque Club arrangert ukentlige onsdagsturneringer fra kl 18.00 på banen i Frognerparken. Denne ligger vis a vis lekeborgen.  

  Petanqueliv i flotte omgivelser

Hensikten med disse har vært å ha faste møtepunkter der både nye og gamle spillere kan delta. Onsdagturneringene starter 4. mai og går gjennom hele sommeren og til en onsdag i september, så lenge været og lyset tillater det.

Dette er stedet for deg som ikke har spilt noe før. - Eller kanskje har du prøvd petanque så vidt, på for eksempel ferie, hytta eller andre steder og har lyst til å spille  petanque med andre. Du får låne kuler og det er bare å møte opp. Deltakeravgiften er 20 kroner. Vi spiller fire runder på tid og vi trekker makker mellom hver runde.

Yrende petanque-liv i Frognerparken i hele utendørssesongen

I hele mai er det avtalt treninger også tirsdager og torsdager, disse dager er det ikke noen form for turneringer, men man finner med- og motspillere ut fra hvem som er der. Flere landslagspillere, som skal representere Norge under Nordisk mesterskap i mai, trener også disse dager. Mangler de spillere så se ikke bort fra at man blir spurt om å steppe inn, alternativt spille noen kamper mot dem.

Fra juni har OPC også tanker om å skape liv i parken også i sommer, derfor satser OPC også fast spilling på torsdager klokken 18.00. Her kan gjerne faste lag komme for å trene. Har man ikke noe fast lag vil alle uansett bli inkludert på en eller annen måte. Det har vært loddet stemning for dette tiltaket og tilbakemeldingene er gode, så man regner også med god oppslutning. Vellykketheten er avhengig av at du møter opp.

Etter endt spill på banen samles vi gjerne til en prat over en kopp kaffe eller et glass med noe leskende, enten på cafe i parken eller på Déja Vu på Frogner plass.

Vel møtt!

Hilsen
Oslo Petanque Club