Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

De to beste lag i kvalifiseringen blir de to offisielle norske landslag under Nordisk mesterskap for veteraner som i år finner sted i Åbo i Finland helgen 6. - 7. august. 

Deltakelse i kvalifiseringsturneringen koster 150 kroner pr. spiller og faktura kommer i posten til kontaktperson for laget. Oppsett og påmeldte spillere blir formidlet på petanque.no i forkant av kvalifiseringen.

Dato: 7. – 8. mai
Turnering: Kvalifisering Nordisk veteran
Status: Kvalifisering, landslag
Arrangør: FIF Seksjon Petanque
Teknisk arrangør: Boule Frederik II
Sted: Tollbodplassen, Fredrikstad
Tid: kl. 09.00
Spilleform/oppsett: Trippel (med innbytter), etter antall lag
Pris: kr. 150 pr. spiller
Påmeldingsfrist: Senest 2.mai
Kontaktperson: Norges Fleridrettsforbund - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nordisk mesterskap for veteraner har vært et mesterskap som Norge har hevdet seg godt i de seneste år. For ordens skyld nevnes at alle som er fylt 55 år, eventuelt fyller 55 år i løpet av 2011, kan delta som veteranspillere.

Uoffisielt Veteran-EM

Og ikke nok med deltakelse i Nordisk mesterskap for veteraner… Vinnerne av kvalifiseringen er også kvalifisert til uoffisielt EM for veteraner som finner sted i Malmø 28. og 29. mai i år. Om ikke hele vinnerlaget av kvalifiseringen kan og/eller ønsker å stille i EM tar UK (seksjonsstyret) ut et lag. Og såfremt vinnerlaget av kvalifiseringen kun består av 3 spillere tas fjerde spiller ut i samråd med seksjonsstyret.

Hvert landslag til EM må bestå av 4 spillere, idet det hver ”runde” spilles 1 trippel- og 2 dobbelkamper.
 
Et fremtidig Veteran-EM, på linje med EM for herrer, damer og junior, vil bli tatt opp til diskusjon på kongressen i Göteborg i år. Norge kommer til å støtte dette forslaget og vi vil gjøre det vi kan for at man tar en avgjørelse som går inn for Veteran-EM som et offisielt mesterskap på linje med de allerede eksisterende EM.