Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Larry Young, soleklar vinner av Karusellen.

Siden nyttår har 49 spillere vært innom Vestby Petanque Hall en eller flere lørdager for delta i Karusellen. Til sammen har Karusellen blitt arrangert  ni lørdager. Det er de seks beste resultatene som teller og 15 spillere har deltatt seks ganger eller mer

for management decisionand recognition of ED's associated medical and psychological buy viagra online.

. Karusellens siste runde denne vinteren ble avholdt 5.mars. 

Nok en gang var det Larry Young som viste seg som beste spiller i Karusellen, og han markerte dette med å vinne alle sine fire kampene i siste runde og bli lørdagens beste spiller. Også i høst tronet han øverst på sammenlagttabellen, se artikkel HER.

Andreplassen i Karusellen gikk til Pål Nordby. Forspranget fram til Larry var for stort til at det var mulig å ta igjen i siste runde, men han beholdt andreplassen.

Rolf Finstad lå på femte plass etter åtte runder . Han hadde en god dag på lørdag og klarte å spille seg opp til tredjeplass. Dermed gikk han forbi Ulf Lundby og Inge Aabol som endte på fjerde- og femteplass.

Styret i Vestby Petanque Hall vil takke alle som har deltatt i Karusellen, og ønske velkommen tilbake til høstrunden 2011.


Tekst: Ole Skorbakk