Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

Le trophée des villes er egentlig en turnering mellom 32 franske byer. Nesten alle de beste franske spillerne deltar på turneringen . Hvert lag har fire spillere. En av spillerne må være under 22 år gammel.

Det spilles 2 dobbel og 1 trippel hver kamp. Seier i dobbel gir 1 poeng, mens man med seier i trippel får 2 poeng. Dersom det ender med to poeng til hvert av lagene, avgjøres duellen med skytekonkurranse.

Det er ikke overaskende at ”the dream team” fra Nice stod igjen som vinnere av Le trophée des villes 2010. Med spillere som Quintais, Lacroix og Suchaud er det umulig å finne et bedre lag.  - I mine øyne spiller Lacroix og Suchaud bedre med Quintais, enn hva de gjør sammen med Le Boursicaud.

Alle videoene fra turneringen er nå tilgjengelige. De begynner med sekstendelsfinalene og fortsetter frem til og med den store finalen. Legg merke til det ekstremt vanskelige underlaget, særlig for de som skyter.

1/16-finalen: Le Mans mot Nice

- Le Mans hadde et kjempegodt lag og var uheldige som måtte spille mot Nice så tidlig. På Le Mans sitt lag spilte Bruno Rocher og Dylan Rocher (far og sønn) og Thierry Grandet. Thierry Grandet har vunnet flere VM. Han var fjerdemann i 2010 da Le Boursicaud, Suchaud og Lacroix vant over Madagaskar i finalen

Sexual counseling and education (sex therapy, psychosexual cheap viagra online excluding age and.

. Dylan Rocher skal være med på landslaget i årets EM i Sverige.

(video

1/8-finalen: Angers mot Amiens

- Det er nesten godt å se at de beste også kan spille meget dårlig av og til...

(video

Kvartfinale 1: Evreux mot Monaco

(video)

Kvartfinale 2: Nice mot Gaillac

(video)

Kvartfinale 3: Marseille mot Châlon-sur-Saone

(video)  

Kvartfinale 4: Amiens mot Paris

(video

Semifinale 1: Nice mot Châlon-sur-Saone 

- Fullstendig overkjøring: 13-0 for Nice i trippel!

(video

Semifinale 2: Evreux mot Amiens

(video

Finalen: Nice mot Evreux

(Video)

Les mer på boulistenaute.com

Merk at det er en 14 år gammel gutt som vant skytekonkurransen! Lær dere navnet først som sist: Maxime Drouillet . Unggutten fra Laon slo landslagsspilleren Kevin Malbec fra Paris. En utrolig prestasjon!


Petanque.no takker Hervé Socquet-Jugland fra Bergen Petanqueklubb for et glimrende initiativ, linker og tekst.

Flere godbiter kan nytes på denne siden.