Publiserte artikler

Søkeboks

Webmaster

 

Fjerde nasjonale turnering i Peter Pan-hallen denne vinteren ble avholdt 27. februar. – Og som vanlig: fullbooket turnering og stinn brakke. 


Samtlige av vinterturneringene i Holmestrand har hatt deltagelse med maksimum antall lag. Denne gangen, 27. februar, ble turneringen gjennomført i trippel og monrad med 4 runder pluss finalespill og plasseringskamper. Arrangement var som alltid topp i Peter Pan-hallen. Denne gangen tok man seg en liten pause i spillet for å høre på radio under siste del av skiøvelsen i Holmekollen. Når Petter gikk inn til gull slo Eva Hansen (bildet under) i kafeteriaen til med gratis kake til alle.

Begge damelagene til Nordisk stilte med tre av fire spillere

Secondary sexual characteristics• CHF (III, IV) cialis online.

. Fjerde kvinne på Norge I, Maija Juva, spilte også, men da med Larry Young og Bror Bøhler . Fra herrelandslaget var det kun to spillere som benyttet denne turneringen som oppladning. Dette var Lars Bruu og Benny Bel-Lafkih som for anledningen spilte sammen med Steinar Andersen. Foruten landslagspillere var det flere sterke Holmestrand-spillere og øvrige lag som kjempet om gode plasseringer.

Det var mye godt spill av flere lag under de innledende kampene og det var spenning før fjerde og siste runde om hvilke lag som skulle spille finalespill. Tett ble det og de fire lag som gikk videre var to Holmestrand-lag: Johnny Skjørberg, Ståle Baksetersveen og Silje Hansen samt Gunn Trine Hansen, Kjell Rune Karlsen og Kim Roger Johansen. De to siste lagene var Norge 2 Damer: Ellen Sanna Andersen, Siri Sanna Andersen og Elin Rue samt Norge 1 Åpen/Økern: Benny Bel-Lafkih, Lars Storaker Bruu og Steinar Andersen.

Steinar, Benny og Lars var ikke langt fra uslåelige denne søndagen...

I første semifinale vant Benny sitt lag relativt enkelt over Norge 2 Damer. I det rene Holmestrandsoppgjøret vant laget til Kjell Rune over laget til Johnny i en tett og god kamp. I kampen om tredjeplass ble det seier til Johnny 13 – 5 . Finalen ble en meget tett kamp der Holmestrandstrioen startet best og tok en 5 -1 ledelse, før lag Benny kjempet seg inn igjen i kampen og tok 6 strake poeng. Etter dette fulgte lagene hverandre tett, men gjestene fra Oslo vant til slutt 13 -10. Det var flere spesielle og gode runder i finalen, og Kim Roger hadde noen fantastiske avgjørende kast og spilte strålende sammen med sitt lag, selv om det altså bare ble nesten.

Meget bra spill av Gunn, Kjell og Kim Roger fra arrangørklubben HPK ble premiert med andreplass.

Se hele RESULTATLISTEN

Med seieren denne søndagen vant Benny sin fjerde turnering av fire mulige i Holmestrand denne vinteren. Det er nå kun en turnering igjen i Holmestrand, og skal dere være med er rådet å melde dere på så fort det lar seg gjøre!

Finner Bror og Larry navnene sine på resultatlista til Helge Skjørberg?


Uoffisiell poengliste

Dersom vi lager en uformell liste over beste spiller i de nasjonale turneringene i Holmestrand etter samme regler som ranking, er listen etter tre av fem turneringer som følger:
 
28 poeng
Benny Bel-Lafkih

14 poeng
Steinar Andersen

13 poeng
Gunn Hansen  
Kjell Rune Karlsen

8 poeng
Johnny Skjørberg

7 poeng
Marianne Myrbråten  
Robert Pettersen
Ole Hågensen
Lars Bruu

5 poeng
Birger Hansen   
Tom Johansen
Larry Young
Maija Juva  
Bror Erik Bøhler
Kim Roger Johansen
Ståle Baksetersveen 

3 poeng
Lisbeth Fossen           
Hanne Arnesen
Jan Å. Paulsen
Sten H Rønning 
Silje Hansen

1 poeng
Vidar Hauger   
Knut Lomsø   
Morten Sørensen
Ellen S Andersen
Siri Sanna Andersen
Elin Rue

... Så får vi bare se hvordan dette utvikler seg i neste turneringer som finner sted:
Søndag 27/3 - Dobbel